انتشار حجم گسترده اطلاعات طبقهبندی شده رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از روزنامه اسرائیلی هاآرتص (Haaretz)، هکرهای ضد اسرائیلی مقادیر زیادی از دادههای طبقهبندی شده را منتشر کردهاند؛ این افشاگریها شامل دهها هزار سند حساس و ایمیل دزدیده شده از نهادهای رژیم صهیونیستی از جمله وزارت دادگستری است.
به گفته محققان، حملات سایبری که از 7 اکتبر 2023 آغاز شد، چندین نهاد از جمله پیمانکاران نظامی و دفاعی، بیمارستانها و وزارتخانههای دولتی را هدف قرار داده و زیرساختهای امنیت سایبری اسرائیل تحت تأثیر گستردگی این نقض قرار گرفته است.
یک منبع نزدیک به تحقیقات اعلام کرد :
«میزان واقعی آسیب به امنیت و اقتصاد اسرائیل ناشی از این افشاگریها هنوز به طور کامل مشخص نیست. علیرغم سرمایهگذاری هنگفت در اقدامات دفاعی امنیت سایبری، ابعاد فاشها احتمالاً شدیدترین نوع، غارت بیسابقه چندین گیگابایت داده از همه نوع، در تاریخ اسرائیل است.»
اطلاعات فاش شده در پلتفرمهایی مانند تلگرام منتشر و منجر به چندین تلاش برای حذف توسط مقامات اسرائیلی شده است. با این حال، سیاستهای محدود اعتدال تلگرام این تلاشها را پیچیده کرده است.
هاآرتص گزارش داد :
«تلگرام در آغاز جنگ به عنوان یک پلتفرم کلیدی مورد استفاده در جنگ اطلاعاتی حماس علیه اسرائیل ظاهر شد که اسرائیل قادر به پرداختن صحیح به آن نبود و هم توانایی نظارت و هم درک درستی از این پلتفرم نداشت.»
جکسون هینکل (Jackson Hinkle)، مفسر آمریکایی نیز اشاره کرد که هکرهای ضد اسرائیلی اطلاعاتی را در تلگرام منتشر کردهاند و پاول دوروف (Pavel Durov)، مؤسس اپلیکیشن پیامرسان تلگرام، که درخواست رژیم صهیونیستی برای سانسور آنها را رد کرده بود توسط مقامات فرانسوی بازداشت شد.
هینکل در پستی در پلتفرم X (توییتر سابق) ادعا کرد :
«هکرهای ضد اسرائیلی که چندین گیگابایت اطلاعات حساس اسرائیل را سرقت کردهاند، اطلاعات طبقهبندی شده را در تلگرام منتشر میکنند. تلگرام درخواست اسرائیل برای سانسور آنها را رد کرد. امروز پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام در فرانسه دستگیر شد و اکنون با 20 سال زندان مواجه است.»
رژیم صهیونیستی تلاش کرده تا از طریق مراحل قانونی و گفتگوهای مستقیم با غولهای فناوری مانند گوگل، آمازون و مِتا، این آسیب را کاهش دهد. با این حال، هکرها از خدمات میزبانی غیرمتمرکز و «دامنههای پیاز» استفاده میکنند که منبع دادهها را مبهم میکند و مانع از تلاشهای حذف میشود. جنگ غزه پس از حمله طوفانالاقصی در 7 اکتبر شدت گرفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی سیانان «BFMTV»، افسران اداره مبارزه با کلاهبرداری فرانسه، وابسته به گمرک این کشور، این میلیاردر فرانسوی-روسی را پس از ورود وی به فرودگاه بورژه با پروازی از آذربایجان، بازداشت کردند.
دوروف 39 ساله، تحت یک حکم بازداشت فرانسوی به دلیل عدم اعتدال در تلگرام تحت تعقیب بود، که ظاهراً منجر به استفاده از این پلتفرم برای پولشویی، قاچاق مواد مخدر و به اشتراکگذاری محتوای پدوفیلی شده است.
بنابر ادعای BFMTV، بنیانگذار تلگرام از زمان صدور حکم بازداشت، به طور منظم به فرانسه و اروپا سفر نکرده بود. مسکو تایمز به نقل از رسانههای محلی فرانسه مدعی شد که پاریس حکم بازداشت دوروف را به اتهام همدستی در قاچاق مواد مخدر، جنایت علیه کودکان و کلاهبرداری به دلیل عدم اعتدال در تلگرام و عدم همکاری وی با مجریان قانون صادر کرده است.
بنیانگذار روسیالاصل تلگرام که به گفته او بیش از 900 میلیون کاربر دارد، در حال حاضر در دبی مستقر است. او در ماه اوت سال 2021 تابعیت فرانسه را دریافت کرد.
دوروف که مؤسس شبکه اجتماعی «VKontakte» نیز هست، در سال 2014 پس از اینکه از اشتراک دادههای کاربران VKontakte با سرویسهای امنیتی روسیه امتناع کرد، مسکو را ترک کرد. بعداً، روسیه به دلیل امتناع تلگرام از ارائه ارتباطات آنلاین کاربران به سرویسهای امنیتی، تلاش ناموفقی برای مسدود کردن تلگرام داشت.