about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کره جنوبی اعلام کرد که دیپ‌سیک داده‌ها و پیام‌های کاربر را بدون رضایت منتقل کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرجع حفاظت از داده‌های کره جنوبی اعلام کرد که استارت‌آپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک (DeepSeek)، اطلاعات و پیام‌های کاربر را بدون اجازه منتقل کرده، درحالی‌که این سرویس هنوز برای دانلود در بازار برنامه‌های این کشور در دسترس بوده است.

دیپ‌سیک هنوز دراین خصوص اظهار نظری نکرده است.

کمیسیون حفاظت از اطلاعات شخصی در بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت هوش مصنوعی دیپ‌سیک هنگام انتقال اطلاعات شخصی به تعدادی از شرکت‌ها در چین و ایالات متحده در زمان راه‌اندازی آن در کره جنوبی در ژانویه، رضایت کاربر را دریافت نکرده است.

در ماه فوریه سال جاری، آژانس داده‌های کره جنوبی پس از آنکه اعلام کرد دیپ‌سیک اذعان کرده که برخی قوانین این آژانس در مورد حفاظت از داده‌های شخصی را در نظر نگرفته است، دانلودهای جدید برنامه دیپ‌سیک را در این کشور به حالت تعلیق درآورد.

آژانس حفاظت از داده‌ها اعلام کرد که دیپ‌سیک همچنین محتوای پیام‌های هوش مصنوعی وارد شده توسط کاربران را به همراه اطلاعات دستگاه، شبکه و برنامه به شرکت فناوری موتور آتشفشان پکن ارسال کرده است.

در این بیانیه آمده است که دیپ‌سیک بعداً به این آژانس اطلاع داد که تصمیم برای ارسال اطلاعات به موتور آن برای بهبود تجربه کاربر بوده و از 10 آوریل انتقال محتوای پیام‌های هوش مصنوعی را مسدود کرده است. این آژانس اعلام کرد که تصمیم گرفته توصیه اصلاحیه‌ای برای دیپ‌سیک صادر کند تا فوراً محتوای هوش مصنوعی منتقل شده به «Volcano Engine» را حذف و مبنای قانونی برای انتقال اطلاعات شخصی به خارج از کشور ایجاد کند.

وزارت امور خارجه چین با اشاره به اعلامیه کره جنوبی گفت که دولت چین هرگز از شرکت‌ها نخواسته و نخواهد خواست که داده‌ها را به طور غیرقانونی جمع‌آوری و ذخیره کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/28 - 13:03- آسیا

تشدید تدابیر حفاظت آنلاین برای پلتفرم‌های اصلی سنگاپور

سنگاپور تدابیر حفاظتی در برابر کلاهبرداری آنلاین را برای پلتفرم‌های اصلی تشدید کرد.

حمله
1405/05/28 - 12:51- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌و

هکرها مدعی حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌‌و و افشای صدها سند موتورسیکلت شدند.

راه‌اندازی
1405/05/28 - 12:27- اروپا

راه‌اندازی سرویس جدید امنیت سایبری در بلژیک

شرکت مخابراتی اورنج بلژیک، یک سرویس امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای محافظت از شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.