about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت سوئیسی تولیدکننده تجهیزات ریلی اشتادلر اعلام کرد در پی سرقت اطلاعات فنی یکی از تأمین‌کنندگان این شرکت توسط گروه باج‌افزاری اورست، از پرداخت ۱۰ میلیون فرانک سوئیس (حدود ۱۲.۳ میلیون دلار) به مهاجمان خودداری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که حادثه سایبری در اواسط ماه ژوئیه رخ داده و سامانه‌های داخلی اشتادلر تحت تأثیر آن قرار نگرفته‌اند.

همچنین تمامی خطوط تولید این شرکت بدون هیچ‌گونه اختلالی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گفته اشتادلر (Stadler Rail)، مهاجمان با سرقت اطلاعات ورود به پلتفرم اشتراک‌گذاری فایل مورد استفاده یکی از تأمین‌کنندگان، به اسناد فنی موجود در آن دسترسی پیدا کرده‌اند.

این شرکت تأکید کرده است که هیچ‌یک از داده‌های متعلق به اشتادلر یا اطلاعات شخصی مهم کاربران به سرقت نرفته و این حادثه تأثیری بر عملکرد قطارهای این شرکت در سراسر جهان نداشته است.

گروه باج‌افزاری اورست (Everest) در نامه‌ای باج‌خواهی، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته و خواستار پرداخت ۱۰ میلیون فرانک سوئیس شده است.

اشتادلر ضمن ثبت شکایت کیفری، اعلام کرده که هیچ مذاکره‌ای با مهاجمان انجام نخواهد داد.

این شرکت تأکید کرد:

اشتادلر تحت هیچ شرایطی باج پرداخت نخواهد کرد و امکان اخاذی از آن وجود ندارد.

اشتادلر یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات حمل‌ونقل ریلی در اروپا به شمار می‌رود که انواع قطار، تراموا، واگن‌های مترو و لوکوموتیو را برای مشتریان بین‌المللی تولید می‌کند.

این شرکت حدود ۱۸ هزار نفر نیروی انسانی داشته و درآمد سالانه آن از ۴.۹ میلیارد دلار فراتر می‌رود.

تاکنون مشخص نیست که مهاجمان اطلاعات سرقت‌شده را منتشر کرده‌اند یا خیر و نام اشتادلر نیز هنوز در وب‌سایت افشای اطلاعات گروه اورست در دارک‌وب مشاهده نشده است.

این دومین تلاش شناخته‌شده برای اخاذی سایبری از اشتادلر طی سال‌های اخیر است. در سال ۲۰۲۰ نیز مهاجمان ناشناس پس از نفوذ به بخشی از سامانه‌های این شرکت و سرقت اسناد داخلی، حدود ۶ میلیون دلار باج به‌صورت بیت‌کوین درخواست کرده بودند.

پس از امتناع اشتادلر از پرداخت، بخشی از اطلاعات سرقت‌شده منتشر شد، اما این شرکت همچنان بر سیاست عدم مذاکره با مهاجمان پایبند ماند.

گروه اورست که از سال ۲۰۲۰ فعالیت خود را آغاز کرده، یک گروه روسی‌زبان فعال در حوزه باج‌افزار و اخاذی سایبری است که تاکنون سازمان‌های متعددی در حوزه زیرساخت‌های حیاتی از جمله انرژی، حمل‌ونقل و مخابرات را هدف قرار داده است.

کارشناسان امنیت سایبری نیز هشدار می‌دهند که پرداخت باج نه‌تنها تضمینی برای پایان حمله نیست، بلکه در بسیاری از موارد می‌تواند سازمان قربانی را در معرض اخاذی‌های مجدد قرار دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.