about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

اینتل در بازار پردازنده‌ها حکمرانی می‌کند، اما شرکت AMD در سال‌های اخیر توانسته با خانواده رایزن سهم خود را در بازار افزایش دهد و انتظار می‌رود این روند در آینده نیز ادامه داشته باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ AMD در جدیدترین گزارش مالی خود از درآمد ۲.۸۰ میلیارد دلاری خبر داد که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته میلادی افزایش چشمگیر ۵۶ درصدی را نشان می‌دهد. این گزارش مالی قابل‌توجه باخبر خرید شرکت «زایلینکس» همراه شد، قراردادی که ۳۵ میلیارد دلار ارزش دارد.
پس از انتشار گزارش مالی AMD، آماری درباره بازار پردازنده‌ها منتشرشده که ما را بیشتر با عملکرد این کمپانی آشنا می‌کند. طبق آمار منتشرشده از سوی «Statista»، سهم این کمپانی در بازار پردازنده‌ها در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی به ۳۷.۳ درصد رسیده که بالاترین میزان از سال ۲۰۱۲ تا به امروز محسوب می‌شود. 

در این بازه زمانی اینتل سهم ۶۲.۶ درصدی در بازار داشته که پایین‌ترین میزان طی ۸ سال گذشته محسوب می‌شود. بررسی استیم نیز نشان می‌دهد که در ماه اکتبر ۲۵.۷۹ درصد کامپیوترها دارای پردازنده AMD بوده‌اند و سهم اینتل به ۷۴.۲۱ درصد رسیده. سهم پردازنده‌های AMD در میان کاربران استیم در یک بازه زمانی ۵ ماهه افزایش داشته است. 

طبق برنامه بنچمارک «PassMark»، در سه‌ماهه اول سال جاری میلادی AMD در بازار پردازنده‌ها سهمی برابر ۳۶.۳ درصد داشته و اینتل نیز به سهم ۶۳.۷ درصدی دست پیداکرده است.
شرکت AMD به‌تازگی از پردازنده‌های رایزن ۵۰۰۰ با معماری Zen 3 رونمایی کرده که در بنچمارک‌ها عملکرد مناسبی داشته‌اند. این کمپانی کارت‌های گرافیک سری رادئون RX 6000 را نیز معرفی کرده است. در این میان پردازنده رایزن 5600X توانسته در نتایج بنچمارک پردازنده نسل دهم اینتل را شکست دهد. سال آینده میلادی اینتل پردازنده‌های راکت لیک را وارد بازار خواهد کرد و انتظار می‌رود شاهد رقابت جذابی میان این دو کمپانی باشیم

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.