about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان معتقدند که تشکیلات دفاعی رژیم صهیونیستی در حال آماده شدن برای رویارویی با تشدید حملات سایبری از سوی ایران است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که در کنار تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله ایران، سناریوی قدیمی جدیدی در تشکیلات دفاعی به وجود آمده که براساس آن ایران پرقدرت در فضای سایبری به اسرائیل حمله خواهد کرد تا پاسخی به متلاشی شدن محور شیعیان پس از حادثه حمله به حماس و آسیب جزئی به قدرت حزب‌الله بدهد؛

به گفته یک منبع فعال در این زمینه، در هفته‌های اخیر دامنه حملات سایبری ایران افزایش یافته است: درحالی‌که در گذشته دامنه تلاش‌ها روزانه چند تا چند ده بود، اخیراً این رقم روزانه به حملات بسیاری و گاهی اوقات بیش از 100 حمله رسیده است.

این منبع توضیح داد که یک حمله سایبری ممکن است پاسخ تهاجمی علیه رژیم صهیونیستی باشد که جایگزینی برای حمله جنبشی (فیزیکی) خواهد بود که شاید موفقیت‌آمیز نباشد. وی افزود:

«حمله سایبری، ایران را به عنوان آغازگر و تهاجمی قرار می‌دهد، نه اینکه منتظر حمله اسرائیل باشد.»

مورگان رایت (Morgan Wright)، مشاور ارشد امنیت سایبری در شرکت سنتینال وان (Sentinel One)، در مصاحبه‌ای گفت:

«حمله پیجر و رادیویی که اسرائیل علیه حزب‌الله انجام داد، ایران تحت تأثیر قرار گرفته است. آنها نگران هستند و شروع به جلوگیری از ورود رایانه‌ها و تلفن‌های همراه کرده‌اند. انفجار پیجر یک حمله سایبری مستقیم است، ایرانی‌ها دامنه و تأثیر آن را به طور کامل درک کرده‌اند و متوجه شده‌اند که باید بیشتر مراقب باشند. من تخمین می‌زنم که ایرانی‌ها در حوزه سایبری حمله خواهند کرد، زیرا در نهایت باید پاسخ دهند و در حملات فیزیکی کمتر موفق هستند. حمله سایبری خطر کمتری دارد و درصورت موفقیت‌آمیز بودن، ارزشمندتر است.»

رایت، مفسر سایبری، تروریسم و فناوری برای فاکس نیوز و فاکس بیزینس، به مدت 2 دهه در دولت ایالات متحده کار کرد و برنده جوایز زیادی شده است. به گفته وی، ایران یک لحظه چرخ دنیای سایبری را رها نمی‌کند و در فضای سایبری به صورت تاکتیکی و استراتژیک عمل می‌کند. بآز دولِف (Boaz Dolev)، بنیانگذار و مدیر عامل «ClearSky»، در این خصوص ادعا کرد:

«گروه‌های هکری ایرانی به همراه گروه‌های حزب‌الله، خطرناک‌ترین بازیگران سایبری هستند که علیه اسرائیل فعالیت می‌کنند. هکرهای آنها با روش‌ها و اهداف مختلفی عمل می‌کنند: جاسوسی و سرقت اطلاعات، اخلال و تخریب و حملات نفوذ و آگاهی. جلوگیری از اکثریت قریب به اتفاق حملات، توسط آژانس‌های امنیتی و دفاعی در سازمان‌ها، صنعت و دولت، موفق‌آمیز بودند؛ اما این کار دشوار است و ما باید از آنها درس بگیریم. در طول سال 2024، مهاجمانی که بیش از همه مشغول حمله به ما بودند، ایران و حزب‌الله بودند. از نظر سطح خطر و دامنه فعالیت، هکرهای ایرانی به شدت علیه اسرائیل کار می‌کنند: هر روز 4 تا 5 حمله انجام می‌شود.»

این منبع در پایان مدعی شد که روند گسترده، بهبود قابلیت‌های سایبری تهران است؛ ایران پیوسته مشغول بهبود تاکتیک‌های سایبری خود در برابر رقبای خود است و شاید دولت ترجیح داده منابع محدودی را برای حملات مخرب سرمایه‌گذاری نکند، اما تمام قابلیت‌های موجود را حفظ و بعداً از آنها استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد:

«هکرهای ایرانی سرسخت هستند و موفق می‌شوند بارها و بارها آسیب وارد کنند، حتی اگر توانایی‌های آنها گاهی کمتر از رقبایشان باشد. در سال‌های اخیر، تهران پیشرفت‌هایی را در مهارت‌های خود در این زمینه نشان داده و این نگرانی‌ها را در مورد عملیات‌های سایبری آینده ایران افزایش داده است.»

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1403/12/06 - 23:08- آمریکا

تسریع بررسی فرماندهی سایبری ایالات متحده توسط پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، پیت هگست، از برنامه‌ای که در دوران بایدن برای بازسازی فرماندهی سایبری ایالات متحده طراحی شده بود، حمایت کرده است اما تنها ۴۵ روز به این واحد برای ارائه طرح اجرایی فرصت داده است.

تلاش
1403/12/06 - 20:53- آمریکا

تلاش آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته برای جلوگیری از فجایع سایبری

آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته در تلاش است تا ابزارهای پیشرفته امنیت سایبری خود را به وزارت دفاع آمریکا معرفی کند و از وقوع حملات و حوادث سایبری پیشگیری کند.

سود
1403/12/06 - 20:34- جرم سایبری

سود هزار دلاری هکرها از هر حمله به داده‌های بهداشتی

با اینکه اخبار مربوط به سرقت میلیون‌ها کارت اعتباری که به‌صورت رایگان در دارک وب منتشر می‌شوند، تیتر اول رسانه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، اما نباید فریب خورد که هک اطلاعات پزشکی منبع واقعی درآمد برای مجرمان سایبری است.