about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فرانسه در حال آماده‌سازی تدابیر سراسری برای مقابله با آنچه تشدید حملات ترکیبی روسیه عنوان شده است؛ اقدامی که شامل تقویت حفاظت از مراکز حساس دفاعی در برابر حملات پهپادی و سایبری می‌شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش شبکه فرانس تلویزیون (France Télévisions) در ۱۹ سپتامبر، دستگاه‌های اطلاعاتی فرانسه خود را برای احتمال وقوع یک حمله گسترده آماده می‌کنند و پاییز ۲۰۲۷ اکنون به‌عنوان سناریوی زمانی شتاب‌یافته در برنامه‌ریزی‌های داخلی مطرح شده است؛ در حالی که پیش‌تر افق سال ۲۰۳۰ مدنظر بود.

به گزارش این رسانه، تهدیدهای اخیر عمدتاً شامل حملات سایبری علیه ارتش و وزارتخانه‌های فرانسه و همچنین انتشار ویدئوهای جعلی تولیدشده با هوش مصنوعی علیه نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری بوده است.

این اقدامات بخشی از مجموعه عملیات مشابهی است که کشورهای مختلف اروپایی را هدف قرار داده‌اند.

دولت فرانسه در اقدامی کم‌سابقه، تمامی استانداران و نمایندگان دولت مرکزی در مناطق مختلف کشور را برای نشستی اضطراری گرد هم آورد.

قرار است از هفته آینده، در هر منطقه یک ساختار امنیتی و دفاعی تشکیل شود که نیروهای پلیس و ارتش، مسئولان آموزشی، مدیران بخش خصوصی و نیروهای امدادی را برای هماهنگی در برابر تهدیدهای احتمالی گرد هم می‌آورد.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، ۱۸ سپتامبر گفت وضعیت امنیتی تغییر کرده و فرانسه نیز مانند شرکای اروپایی خود در حال آماده‌سازی است.

وی اعلام کرد از دولت خواسته است طرحی برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی تدوین کند.

این طرح، حساس‌ترین مراکز صنعتی و فناوری دفاعی کشور را دربر می‌گیرد.

بر اساس یک یادداشت محرمانه که فرانس تلویزیون آن را بررسی کرده، نیروگاه‌ها و شبکه‌های برق، خطوط ریلی، زیرساخت‌های مخابراتی و سامانه‌های توزیع آب آشامیدنی از جمله زیرساخت‌های در معرض خطر هستند.

مکرون همچنین نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری را به کاخ الیزه دعوت کرد تا آنها را درباره این تهدیدها مطلع کند.

ژنرال بازنشسته نیروی هوایی، پاتریک دوتارتر، هشدار داده است که تهدید تنها متوجه فرودگاه‌ها نیست و تمامی مراکز حساس مرتبط با بخش دفاعی می‌توانند هدف قرار گیرند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، ادعای تهدید اروپا از سوی مسکو را رد کرده و گفته است برخی رهبران اروپایی خود را برای جنگ با روسیه آماده می‌کنند.

در همین حال، دادستان‌های پاریس در اوت ۲۰۲۶ درباره انتشار ویدئوهای جعلی علیه ادوار فیلیپ و گابریل اتال، نخست‌وزیران پیشین فرانسه، تحقیقاتی را آغاز کردند.

این ویدئوها با نشان رسانه‌های معتبر فرانسوی منتشر شده و به شبکه‌های مرتبط با روسیه، استورم-۱۵۱۶ (Storm-1516) و ماتریوشکا (Matriochka)، نسبت داده شده‌اند.

همچنین در اوایل اوت، یک پهپاد حامل مواد منفجره در کنار یک هواپیمای باری اوکراینی در فرودگاه لایپزیگ آلمان کشف شد که اطلاعات آمریکا آن را به سرویس‌های روسیه مرتبط دانسته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
ترامپ
1405/06/29 - 19:14- آمریکا

ترامپ به دنبال تشکیل «نیروی هوش مصنوعی»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است که دولتش قصد دارد یک نیروی هوش مصنوعی تشکیل دهد و یک مقام ارشد را به‌عنوان «تزار هوش مصنوعی» منصوب کند؛ اقدامی که در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره پیامدها و خطرات فناوری هوش مصنوعی مطرح شده است.

تقویت
1405/06/29 - 19:07- آمریکا

تقویت امنیت مرزی و سایبری پاناما با حمایت آمریکا

پاناما با حمایت آمریکا در حال تقویت توانمندی نیروهای امنیتی خود برای نظارت هماهنگ بر مرزهای زمینی، مناطق دریایی و شبکه‌های دیجیتال است تا با تهدیدهای ناشی از جرایم سازمان‌یافته فراملی مقابله کند.

آماده‌سازی
1405/06/29 - 18:59- جنگ سایبری

آماده‌سازی فرانسه برای مقابله با حملات روسیه

فرانسه در حال آماده‌سازی تدابیر سراسری برای مقابله با آنچه تشدید حملات ترکیبی روسیه عنوان شده است؛ اقدامی که شامل تقویت حفاظت از مراکز حساس دفاعی در برابر حملات پهپادی و سایبری می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.