الزام سرمایهگذاری در کنیا برای افزایش حفاظت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کنیا از دولتهای آفریقای شرقی خواست تا سرمایهگذاریهای خود را در استراتژیهای امنیت سایبری ملی برای محافظت از تعاونیهای پسانداز و اعتبار (SACCO) در برابر تهدیدات سایبری افزایش دهند.
ویکلیف اوپارانیا (Wycliffe Oparanya)، دبیر کابینه تعاونیها و شرکتهای کوچک، کوچک و متوسط (MSME) بر نقش حیاتی که ساکو در ثبات اقتصادی بسیاری از کشورهای آفریقایی ایفا میکند، تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، اوپارانیا در سخنرانی خود توسط سوزان مانگِلی (Susan Mang'eli)، دبیر اصلی این سازمان، گفت:
«دولتها باید اجرای چارچوبهای امنیت سایبری ملی را با تقویت همکاری با ذینفعان محلی و بینالمللی در اولویت قرار دهند.»
مانگِلی در مجمع بانکداری و امنیت سایبری محافظت از تعاونیهای پسانداز و اعتبار در نایروبی، پایتخت کنیا بر نیاز به افزایش آگاهی، ظرفیتسازی و توسعه سیستمهای هشدار اولیه برای شناسایی و واکنش به حوادث سایبری و همچنین اهمیت ایجاد سیاستها، قوانین و مقررات امنیت سایبری متناسب با نیازهای منحصربهفرد ساکو و مؤسسات مالی مشابه، که به دلیل اتکا به پلتفرمهای دیجیتال آسیبپذیر هستند، تأکید کرد.
این مقام کنیایی خواستار ایجاد زیرساختهای کلید عمومی و تلاشهای تحقیق و توسعه شدید در امنیت سایبری با هدف حفاظت از تعاونیهای پسانداز و اعتبار شد.
تعاونیهای پسانداز و اعتبار برای خدمت به افرادی که از خدمات بانکداری سنتی محروم هستند، از جمله افراد کم درآمد، صاحبان مشاغل کوچک و جوامع روستایی طراحی شدهاند.
مانگِلی گفت که این تعاونیها خدمات مالی را بدون نیاز به دارایی به عنوان وثیقه ارائه میدهند و اعضا را قادر میسازند با استفاده از سپرده های خود و امنیت ضامن ها به اعتبار دسترسی داشته باشند.
در کنیا، تعاونیهای پسانداز و اعتبار سهم قابل توجهی در اقتصاد دارند و بر اساس آمارهای دولتی، 30 درصد پس انداز مسکن ملی و 40 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور (GDP) را تشکیل میدهند.
وی اظهار داشت که وضعیت در تانزانیا نیز مشابه است، جایی که تعاونیها حدود 40 درصد در تولید ناخالص داخلی سهم دارند و سالانه 94.7 درصد از دانشآموزان را که ترک میکنند، اشتغال ایجاد میکنند و بسیاری از این جوانان، به ویژه در مناطق روستایی، برای تأمین مالی خارجی به جنبشهای تعاونی بستگی دارد.