about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کاربران دستگاه‌های سامسونگ به دلیل نقص امنیتی بحرانی، ملزم به به‌روزرسانی نرم‌افزار خود هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) به کاربران دستگاه‌های اندرویدی سامسونگ توصیه کرده که نرم‌افزار خود را به‌روزرسانی کنند، زیرا نگرانی‌هایی در مورد آسیب‌پذیری وجود دارد که می‌تواند توسط مهاجمان مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

این غول فناوری کره جنوبی به‌روزرسانی‌های امنیتی را برای رفع یک آسیب‌پذیری با شدت بالا در میلیون‌ها دستگاه سامسونگ منتشر کرده که از اندروید ۱۳، ۱۴، ۱۵ و ۱۶ استفاده می‌کنند.

کاربران دستگاه‌های آسیب‌دیده باید به منوی تنظیمات دستگاه خود مراجعه کرده و به‌روزرسانی نرم‌افزاری منتشر شده در ماه سپتامبر را بررسی کنند.

آسیب‌پذیری «CVE-2025-21043» می‌تواند توسط یک مهاجم برای دسترسی از راه دور به دستگاه‌ها و نصب کد مخرب بدون اطلاع کاربران مورد سوءاستفاده قرار گیرد. در صورت عدم رفع آن، مجرمان سایبری می‌توانند داده‌های محرمانه را سرقت کرده و حساب‌های بانکی را خالی کنند.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور اعلام کرد:

«به کاربران نسخه‌های آسیب‌دیده محصولات، اکیداً توصیه می‌شود که فوراً به آخرین نسخه‌ها به‌روزرسانی کنند.»

دستگاه‌هایی که نیاز به به‌روزرسانی دارند شامل دستگاه‌های پرچمدار سامسونگ مانند گلکسی S25 و گلکسی Z Fold7 و همچنین گلکسی A56 5G هستند. طبق گزارش شرکت تحقیقاتی «Canalys»، سامسونگ پس از اَپل، دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان است و در سال ۲۰۲۴ بیش از ۲۲۰ میلیون دستگاه فروخته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 11:45- سایرفناوری ها

برنامه عملیاتی پکن در زمینه صنعت ربات انسان‌نما

صنعت ربات انسان‌نمای پکن برای یک برنامه عملیاتی سه‌ساله آماده می‌شود.

قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.