about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت چندملیتی بریتانیایی جگوار لندروور، تولیدکننده خودروهای لوکس، روز سه‌شنبه اعلام کرد فعالیت‌هایش به دلیل آنچه «یک حادثه سایبری» توصیف شد و بر سیستم‌های جهانی فناوری اطلاعات آن اثر گذاشته، به‌شدت مختل شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، روزنامه لیورپول اکو گزارش داد که کارکنان کارخانه این شرکت در هالیوود نزدیک لیورپول صبح دوشنبه ایمیلی دریافت کردند که در آن به آن‌ها گفته شده بود سر کار حاضر نشوند.

طبق این گزارش، تعطیلی کارخانه احتمالاً تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

این حمله هم بر تأسیسات تولیدی شرکت که خودروها را می‌سازند و هم بر نمایندگی‌های فروش آن تأثیر گذاشته است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت جگوار لندروور (JLR) منتشر شد، شرکت تأیید کرد که «تحت تأثیر یک حادثه سایبری» قرار گرفته و اعلام کرد:

برای کاهش اثرات آن بلافاصله اقدام کرده‌ایم و سیستم‌های خود را به‌طور پیشگیرانه خاموش کرده‌ایم.

جگوار لندروور افزود:

با سرعت در حال کار برای راه‌اندازی دوباره برنامه‌های جهانی خود به شکلی کنترل‌شده هستیم. در این مرحله هیچ مدرکی دال بر سرقت داده‌های مشتری وجود ندارد، اما فعالیت‌های تولیدی و فروش ما به‌شدت مختل شده است.

ماهیت این حادثه هنوز مشخص نشده و جگوار لندروور نیز فوراً به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداده است.

این شرکت سال گذشته درآمدی معادل ۲۸.۹۹ میلیارد پوند (معادل ۳۸.۷۵ میلیارد دلار) گزارش داد و بیش از ۳۹ هزار نفر را در سراسر جهان استخدام کرده است.

سود پیش از مالیات آن در سه‌ماهه دوم سال جاری ۴۹٪ کاهش یافت که بخشی از آن به دلیل توقف صادرات به ایالات متحده در پی تعرفه‌های آمریکا بود.

جگوار لندروور جدیدترین نام بزرگ بریتانیایی است که هدف یک حادثه سایبری قرار گرفته است.

پیش‌تر خرده‌فروشان مارکس اند اسپنسر (Marks & Spencer)، کوآپ (Co-op) و فروشگاه لوکس هارودز (Harrods) در لندن نیز گزارش حملات مشابهی را ارائه داده بودند.

این اتفاق پس از هشدار ریچارد هورن، رئیس مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC)، رخ داد که گفته بود کشور به طور کلی خطر حملات سایبری را دست‌کم گرفته و برای مقابله با آن‌ها آمادگی کافی ندارد.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا که به نظر می‌رسد روزبه‌روز نگران‌تر شده، در ماه ژوئن خواستار اتخاذ یک دستورکار راهبردی ملی برای مقابله با خطرات رو به افزایش شد؛ در حالی که دولت سال‌هاست در ارائه قوانین جدید امنیت سایبری تأخیر داشته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.