اخراج ۱۲ کارمند آژانس امنیت سایبری توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در عین حال، این وزارتخانه تمامی فعالیتهای مرتبط با امنیت انتخابات را به حالت تعلیق درآورده است تا پیامدهای آن برای آزادی بیان را بررسی کند.
درحالیکه تیم ترامپ در تلاش است تا به وعده انتخاباتی خود مبنی بر مجازات مقاماتی که بر اظهار نظرهای سیاسی شهروندان آمریکایی نظارت داشتهاند، عمل کند، این ۱۲ کارمند که در آژانس امنیت سایبری و زیرساخت (CISA) فعالیت داشتند، پیشتر به حالت تعلیق درآمده بودند.
یکی از مقامات ارشد وزارت امنیت داخلی به نیویورک پست گفت:
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا بررسی اولیهای از مأموریت خود در حوزه امنیت انتخابات انجام داده و بهویژه بر فعالیتهای مرتبط با کمپینهای اطلاعات نادرست، گمراهکننده و مخرب تمرکز کرده است که مطابق با فرمان اجرایی ۱۴۱۴۹ با عنوان "بازگرداندن آزادی بیان و پایان دادن به سانسور دولتی" انجام شده است. این آژانس اقدامات مناسبی را در قبال کارمندانی که در این فعالیتها مشارکت داشتهاند، در پیش گرفته است.
در دسامبر ۲۰۲۲، ترامپ در یک ویدئوی سیاستگذاری اعلام کرده بود که قصد دارد مقامات فدرالی را که سخنان سیاسی را بهعنوان اطلاعات نادرست برچسبگذاری کردهاند، برکنار کرده و فرایند شناسایی و اخراج تمامی بوروکراتهای فدرال را که این کار را انجام دادهاند، آغاز کند.
این مقام ارشد وزارت امنیت داخلی (DHS) این تغییرات را بخشی کلیدی از یک ارزیابی جامعتر درباره فعالیتهای امنیت انتخابات دانست و تأکید کرد که این ارزیابی شامل بررسی تمامی بودجهها، محصولات، فعالیتها و کارکنان مرتبط با امنیت انتخابات خواهد بود.
وی افزود:
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت از همین لحظه، بهطور راهبردی تمامی فعالیتهای امنیت انتخابات را تا زمان اعلام نتایج این بررسی متوقف خواهد کرد.
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت سالهاست که رابطهای پرتنش با ترامپ داشته است؛ ازجمله در سال ۲۰۲۰ که او مدیر این آژانس، کریستوفر کربس را بهدلیل رد مکرر ادعاهایش درباره تقلب گسترده در انتخابات برکنار کرد.
در اواخر دوره اول ترامپ و در دوران ریاست جمهوری بایدن، اصطلاحات «اطلاعات نادرست» و «اطلاعات گمراهکننده» برای تحت فشار قرار دادن رسانههای اجتماعی جهت سانسور اطلاعاتی که بعداً صحت آنها تأیید شد، مورد استفاده قرار گرفتند.
این موضوع شامل نظریه نشت ویروس کووید-۱۹ از یک آزمایشگاه چینی که از بودجه آمریکا برای تحقیقات پرریسک استفاده میکرد (موضوعی که اکنون مورد تأیید افبیآی و سیا است) و همچنین اسنادی از لپتاپ هانتر بایدن که نشان میداد جو بایدن در معاملات تجاری در چین و اوکراین نقش داشته است، میشود.
بررسی ۲۰ روزه وزارت امنیت داخلی درباره ابتکارات فعلی مربوط به انتخابات، که بسیاری از آنها برای عموم ناشناخته هستند، در ۶ مارس به پایان خواهد رسید.
این مقام وزارت امنیت داخلی اظهار کرد:
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت فعالیتهای تأمین مالی فدرال برای مرکز اشتراکگذاری اطلاعات و تحلیل زیرساخت انتخابات (EI-ISAC) را متوقف کرده است. این تغییر تنها بر بودجه فدرال تأثیر میگذارد و به معنای تعطیلی این مرکز نیست. این تصمیم بر تأمین مالی مرکز چندایالتی اطلاعات و تحلیل (MS-ISAC) تأثیر نخواهد گذاشت. آژانس تشخیص داده است که فعالیتهای تأمین مالی فدرال که زیر نظر مرکز اشتراکگذاری اطلاعات و تحلیل زیرساخت انتخابات سازماندهی شدهاند، دیگر در راستای اولویتهای این وزارتخانه نیستند.