about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ایالات متحده آمریکا سومین محدودیت خود را در سه سال اخیر علیه صنعت نیمه‌رسانا چین در روز دوم دسامبر آغاز خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، ایالات متحده آمریکا سومین محدودیت خود را در سه سال اخیر علیه صنعت نیمه‌رسانا چین در روز دوم دسامبر آغاز خواهد کرد و صادرات خود را به 140 شرکت سازنده تجهیزات تراشه‌ای ممنوع می‌کند.

این اقدام یکی از آخرین تلاش‌های جدی دولت‌ جو بایدن برای جلوگیری از توانایی چین جهت دسترسی و تولید تراشه‌هایی است که می‌تواند به پیشرفت هوش مصنوعی برای کاربردهای نظامی کمک کند یا امنیت ملی ایالات متحده را تهدید نماید.

این اقدام تنها چند هفته پیش از سوگند ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ است که انتظار می‌رود بسیاری از اقدامات سخت‌گیرانه بایدن در قبال چین را حفظ نماید.

این بسته شامل محدودکردن محموله‌های تراشه‌های حافظه با پهنای باند بالا (HBM) محدود به چین است که برای برنامه‌های پیشرفته مانند آموزش هوش مصنوعی حیاتی هستند. محدودیت‌های جدید بر روی 24 ابزار اضافی ساخت تراشه و سه ابزار نرم افزاری و محدودیت‌های صادراتی جدید در تجهیزات ساخت تراشه تولید شده در کشورهایی از جمله سنگاپور و مالزی می باشد.

 کنترل‌های صادراتی احتمالاً به شرکت‌های ال اِی ام ریسرچ (Lam Research) کی ال اِی (KLA) و اپلاید متریالز (Applied Materials) و همچنین شرکت‌های غیرآمریکایی مانند سازنده تجهیزات هلندی ای اس ام (ASM) آسیب می‌زند.

به گفته منابع آگاه، شرکت‌های چینی که با محدودیت‌های جدید مواجه هستند، نزدیک به 24 شرکت نیمه‌رسانا، دو شرکت سرمایه‌گذاری و بیش از 100 سازنده ابزار تولید تراشه می باشند.

 قانون‌گذاران ایالات متحده اعلام کردند که برخی از شرکت‌ها، از جمله شرکت فناوری سوآی سور (Swaysure)، کینگداو اِس اِین (Qingdao SiEn) و شنژن پنزون تکنولوژی (Shenzhen Pensun Technology Co)، با شرکت فناوری هوآوی چین، رهبر تجهیزات مخابراتی که زمانی به دلیل تحریم‌های ایالات متحده دچار مشکل شده بود و اکنون در مرکز تولید و توسعه تراشه‌های پیشرفته چین قرار دارد، همکاری می‌کنند.

چین در سال‌های اخیر تلاش خود را برای خودکفایی در بخش نیمه‌رساناها افزایش داده است، زیرا ایالات متحده و سایر کشورها صادرات تراشه‌های پیشرفته و ابزار ساخت آنها را به این کشور محدود کرده‌اند. بااین‌حال، سال‌ها از پیشروان صنعت تراشه مانند انویدیا در ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی و سازنده تجهیزات تراشه هلندی، ای اس ام ال (ASML) عقب‌مانده است.

 ایالات متحده همچنین در نظر دارد محدودیت‌های بیشتری را برای بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های چین، شرکت اس ام آی سی (SMIC) چین اعمال کند.

 برای اولین‌بار، ایالات متحده دو شرکت را که در تراشه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند به لیست خود اضافه می‌کند.

 شرکت سهامی خاص وایز رود کپیتال (Wise Road Capital) و شرکت فناوری وینگتک تکنولوژی (Wingtech Technology Co) به لیست محدودیت صادراتی آمریکا اضافه خواهند شد.

قانون جدید اختیارات ایالات متحده را برای محدودکردن صادرات تجهیزات تولید تراشه توسط تولیدکنندگان آمریکایی، ژاپنی و هلندی ساخته شده در سایر نقاط جهان به کارخانه‌های تولید تراشه در چین گسترش می‌دهد.

 تجهیزات ساخته شده در مالزی، سنگاپور، اسرائیل، تایوان و کره جنوبی مشمول این قانون هستند درحالی‌که هلند و ژاپن در برخی موارد صادراتی مستثنی خواهند بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
نصب
1403/12/07 - 07:57- ابزارهای هوشمند

نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط متروی رژیم صهیونیستی

پلیس رژیم صهیونیستی خواستار نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط مترو در سرزمین‌های اشغالی شد.

کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.