آغاز آموزش ضد پولشویی به پلیس بنگلادش توسط سرویس مخفی ایالات متحده
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این ابتکار به رهبری سرویس مخفی ایالات متحده و با حمایت مالی دفتر مبارزه با تروریسم وزارت امور خارجه آمریکا، با هدف ارتقای قابلیتهای تحقیقاتی و فنی مقامات بنگلادشی در مبارزه با جرایم مالی و سایبری صورت گرفت.
به گفته یک اطلاعیه مطبوعاتی از سفارت آمریکا، مراسم افتتاحیه شامل حضور ۶۰ مقام پلیس از ۱۱ نهاد مختلف بنگلادشی بود که آغاز یک برنامه آموزشی یک ساله را که شامل سمینارهای رسمی، آموزش آنلاین و تمرینهای عملی تحقیقاتی است، علامتگذاری کرد.
مگان بولدین، کاردار سفارت آمریکا، در مراسم افتتاحیه برنامه آموزشی بیان کرد:
ایالات متحده و بنگلادش با چالشهای مشترکی از شبکههای جنایی فراملی که در مرزها فعالیت میکنند، روبرو هستند. از طریق اقدامات مشترک، میتوانیم این شبکهها را مختل کرده و محیطی امنتر و پایدارتر برای شهروندانمان ایجاد کنیم.
کاردار سفارت بر اهمیت همکاری دو جانبه در مقابله با این تهدیدات چندوجهی که شامل جرایم مالی، قاچاق انسان و تروریسم میشود، تأکید کرد.
این آموزش یک ساله تکنیکهای حیاتی برای تحقیقات مالی از جمله اطلاعات منبع باز و ردیابی ارزهای دیجیتال را پوشش خواهد داد و به مأموران پلیس بنگلادش استانداردهای بینالمللی در جمعآوری شواهد و ارائه پرونده را آموزش خواهد داد.
این برنامه تعهد سفارت آمریکا برای تقویت ظرفیت بنگلادش در مقابله با جرایم مالی و سایبری و در نتیجه ارتقای امنیت منطقه هند و اقیانوس آرام و سیستم مالی جهانی را تأیید میکند.
از سال ۲۰۱۱، سفارت آمریکا بیش از ۲۵ هزار پلیس بنگلادشی و حدود ۲۵۰ مقام از دیگر نهادهای پلیس در بنگلادش را در زمینه مدیریت صحنه جرم، مقابله با افراطگرایی خشونتآمیز، رهبری و حقوق بشر آموزش داده است.
این آموزش شامل جلسات تخصصی در موضوعاتی مانند تحقیقات در ارزهای دیجیتال و استراتژی رسانههای اجتماعی بوده و فرصتهای آموزشی بینالمللی اضافی از طریق برنامههایی مانند کنفرانس انجمن بینالمللی رؤسای پلیس و مؤسسه رهبری زنان را فراهم کرده است.
سفارت آمریکا اعلام کرد که این کمکها ظرفیت اجرای قانون و اصلاحات در بنگلادش را تقویت کرده و به توسعه حرفهای و بهبود روشهای امنیتی در سراسر کشور کمک کرده است.