about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کازوتاکا ناکامیزو، معاون مرکز ملی آمادگی حوادث و استراتژی امنیت سایبری ژاپن، هکرهای مورد حمایت چین به طور فزاینده ای اپراتورهای مخابراتی، ارائه دهندگان اینترنت و دیگر زیرساخت های حیاتی در ژاپن را هدف قرار می دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در جریان کنفرانس امنیت سایبری مونیخ در روز جمعه، ناکامیزو بیان کرد که تعداد حوادث سایبری، از جمله موارد مرتبط با چین، به طور قابل توجهی افزایش یافته است و از 150 مورد در سال 2021 به 230 مورد در سال 2022 رسیده و در سال گذشته میلادی نیز افزایش یافته است و به گفته او، این عدد "فقط نوک کوه یخ" است.

ناکامیزو مشخص نکرد که اخیراً کدام حملات مرتبط با چین زیرساخت های حیاتی ژاپن را هدف قرار داده اند، زیرا همه آنها به طور عمومی به پکن نسبت داده نشده اند.

او اظهار کرد که برخی از عوامل مخرب در حمله به اپراتورهای مخابراتی، از آسیب پذیری های ناشناخته در شبکه ها سوء استفاده کرده اند.

اظهارات ناکامیزو در طول کنفرانس به دنبال حذف یک بات نت توسط وزارت دادگستری ایالات متحده که یک گروه هکری پرکار دولت چین به نام وولت تایفون (Volt Typhoon) آن را مدیریت می کرد، انجام شد.

ایالات متحده گفته است که هدف وولت تایفون، جمع آوری اطلاعاتی است که بعداً می تواند ایجاد اختلال فیزیکی در زیرساخت های حیاتی را تسهیل کند.

ناکامیزو نحوه همکاری ژاپن با ایالات متحده در برابر تهدیدات سایبری مشترک را برجسته کرد.

سپتامبر گذشته، آژانس‌های ژاپنی، از جمله مرکز ملی آمادگی حوادث و استراتژی امنیت سایبری این کشور، با ایالات متحده همکاری کردند تا یک مشاوره امنیت سایبری مشترک درباره عوامل سایبری مرتبط با چین که در سیستم‌افزار روتر پنهان شده‌اند، صادر کنند.

ناکامیزو در ادامه افزود که ژاپن به همکاری با کشورهای همفکر ادامه خواهد داد.

ناکامیزو همچنین گفت که امسال، مرکز ملی آمادگی حوادث و استراتژی امنیت سایبری، تعداد کارکنان و بودجه خود را برای بهبود واکنش خود به حوادث سایبری، دو برابر کرده است.

او بیان نمود که مقامات محلی سایبری همچنین بر مشارکت خصوصی و دولتی برای تقویت اشتراک گذاری اطلاعات بین دولت و مشاغل تمرکز می کنند.

ژاپن در ماه های اخیر متحمل موجی از حوادث سایبری شده است.

در اوایل ماه فوریه، وزارت امور خارجه ژاپن توسط هکرهای چینی مورد نفوذ قرار گرفت و ظاهراً منجر به نشت اطلاعات شد.

ناکامیزو از اظهار نظر در مورد این نشت اطلاعاتی خودداری کرد.

در نوامبر، ژاپن یک حمله به آژانس اکتشافات هوافضای این کشور (JAXA) را فاش کرد.

در همان ماه، غول تولیدی ایوییشن الکترونیک (Aviation Electronics) از یک حمله سایبری خبر داد.

در ماه اوت، هکرهای احتمالا چینی به آژانس امنیت سایبری ژاپن نفوذ کردند و به طور بالقوه به داده های حساس دسترسی پیدا کردند.

از دیگر شرکت های ژاپنی که هدف هکرها قرار گرفته اند، می توان به یاماها، سیکو، کاسیو و شرکت داروسازی ایسای (Eisai) اشاره کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بالاترین
1403/10/26 - 09:15- سایرفناوری ها

بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت متعلق به کدام کشورهاست؟

بر اساس آخرین آمار‌های منتشرشده، امارات متحده عربی، قطر و کویت سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در نوامبر ۲۰۲۴ به خود اختصاص داده‌اند.

انویدیا:
1403/10/26 - 09:12- سایرفناوری ها

انویدیا: سیاست‌های بایدن در مورد تراشه به ضرر آمریکاست

غول فناوری آمریکا یعنی شرکت انویدیا با انتقاد شدید از برنامه دولت جو بایدن برای محدود کردن صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی، نسبت به تضعیف جایگاه جهانی آمریکا در این حوزه هشدار داد.

هوش
1403/10/26 - 09:10- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در مسیر استاندارد سازی

تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان استاندارد و انجمن هوش مصنوعی ایران با هدف ایجاد بستر همکاری‌های مشترک برای ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی امضا شد.