about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

بانک مرکزی زامبیا نسبت به افزایش تهدیدات سایبری در بخش بانکداری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک مرکزی زامبیا نگرانی خود را در مورد افزایش تهدیدات سایبری علیه بخش بانکداری این کشور ابراز کرد.

دِنی کالیالیا (Denny Kalyalya)، رئیس بانک زامبیا، در مراسم رونمایی از نهمین گزارش سالانه بررسی صنعت بانکداری توسط شرکت مشاوره مالی «PwC Zambia»، گفت که عوامل مخرب از جمله گروه‌های جنایتکار و هکرها از آسیب‌پذیری‌های سیستم برای سرقت داده‌های حساس، ایجاد اختلال در عملیات‌ها و تضعیف اعتماد به سیستم مالی سوءاستفاده می‌کنند.

وی اظهار داشت:

«این بخش به دلیل رشد سریع خدمات مالی زامبیا، که با افزایش نفوذ تلفن همراه و تقاضا برای راه‌حل‌های مالی قابل دسترس‌تر و راحت‌تر تقویت شده است، به یک هدف جذاب تبدیل شده است.»

کالیا خاطرنشان کرد که ارتباط فزاینده سیستم‌های مالی با اپراتورهای تلفن همراه و پلتفرم‌های شخص ثالث، قرار گرفتن در معرض خطرات سایبری و کلاهبرداری را افزایش داده و یک اکوسیستم پیچیده آسیب‌پذیر در برابر حملات ایجاد کرده است.

او خواستار همکاری قوی‌تر بین ذینفعان برای ایجاد یک سیستم مالی مقاوم و ایمن در حالی شد که این بخش در حال تحول دیجیتال است و گفت که بانک مرکزی اقداماتی مانند دستورالعمل‌های مدیریت ریسک سایبری و اطلاعاتی را برای اطمینان از آمادگی مؤسسات مالی برای حملات سایبری و داشتن مکانیسم‌های بازیابی قوی معرفی کرده است.

کالیا توضیح داد که برنامه استراتژیک بانک مرکزی برای سال‌های 2024 تا 2027، تقویت تاب‌آوری سایبری و کاهش کلاهبرداری در سراسر بخش مالی را در اولویت قرار داده است.
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.