about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

بر اساس یک نظرسنجی، حدود ۴ نفر از هر ۱۰ آمریکایی گفته‌اند که «به‌شدت» یا «تا حد زیادی» از اثرات زیست‌محیطی فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی نگران‌اند، کارشناسان می‌گویند رشد سریع مراکز داده و مصرف بالای انرژی، اصلی‌ترین منبع این نگرانی‌ها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مرکز آسوشیتدپرس–«نورک» (NORC) نشان می‌دهد حدود ۴ نفر از هر ۱۰ آمریکایی از اثرات زیست‌محیطی هوش مصنوعی نگران‌اند. کارشناسان می‌گویند رشد سریع مراکز داده و مصرف بالای انرژی، اصلی‌ترین منبع این نگرانی‌ها است.

نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که نگرانی عمومی در ایالات متحده درباره پیامدهای زیست‌محیطی ناشی از رشد سریع هوش مصنوعی به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

مرکز پژوهشی آسوشیتدپرس-نورک، یک موسسه نظرسنجی است که سال ۲۰۱۱ با همکاری خبرگزاری آسوشیتدپرس و مرکز افکارسنجی و پژوهش‌های علوم اجتماعی دانشگاه شیکاگو به نام نورک راه‌اندازی شد.

بر اساس نظرسنجی این مرکز حدود ۴ نفر از هر ۱۰ آمریکایی گفته‌اند که «به‌شدت» یا «تا حد زیادی» از اثرات زیست‌محیطی فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی نگران‌اند.

در مقابل، ۳۰ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند «تا حدودی» نگران‌اند و ۲۷ درصد اعلام کرده‌اند که «کم یا اصلاً» نگران نیستند. این اختلاف دیدگاه‌ها نشان می‌دهد که در حالی‌که هوش مصنوعی به سرعت در حال گسترش در حوزه‌های مختلف زندگی روزمره است، درک و ارزیابی عمومی از خطرات زیست‌محیطی آن هنوز یکدست نیست.

مراکز داده و مصرف بالای انرژی، محور نگرانی‌ها

بخش عمده نگرانی‌ها به مراکز داده عظیم مربوط می‌شود که برای پشتیبانی از مدل‌های زبانی بزرگ به مقادیر هنگفتی از برق و آب نیاز دارند. این مراکز نه‌تنها بخش‌های بزرگی از زمین را اشغال می‌کنند، بلکه مصرف بالای انرژی آن‌ها به استفاده بیشتر از سوخت‌های فسیلی و افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای منجر می‌شود.

برای نمونه، ایلان ماسک، میلیاردر حوزه فناوری، در حال ساخت یک مرکز داده هوش مصنوعی در شهر ممفیسِ ایالت تنسی است؛ پروژه‌ای که با اعتراض برخی ساکنان روبه‌رو شده است. آنان می‌گویند توربین‌های این مجموعه مواد آلاینده را وارد هوا کرده و قانون هوای پاک آمریکا را نقض کرده‌اند.

آرون گانو، جوان ۲۹ ساله از ایالت اوهایو، در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس گفت شرکت‌های فناوری «هیچ تلاشی برای کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی نمی‌کنند» و افزود: «فقط مدام مرکزهای بیشتری می‌سازند و انرژی بیشتری مصرف می‌کنند.»

اختلاف دیدگاه میان احزاب سیاسی

بر اساس یافته‌های نظرسنجی، نیمی از دموکرات‌ها گفته‌اند که «بسیار زیاد» یا «به‌طور قابل‌توجهی» نگران تأثیرات زیست‌محیطی هوش مصنوعی هستند، در حالی که این رقم در میان جمهوری‌خواهان و مستقل‌ها حدود یک‌سوم است.

اما برخی نیز دیدگاه خوش‌بینانه‌تری دارند. جیمز هورنر، جمهوری‌خواه ۵۲ ساله از کارولینای جنوبی، گفت: «من فکر می‌کنم خودِ هوش مصنوعی می‌تواند راه‌حل مشکلات انرژی را پیدا کند. اگر به‌درستی استفاده شود، می‌تواند به سلامت انسان و محیط زیست کمک کند.»

جامعه در میان تردید و امید

به گفته پژوهشگران، حدود یک‌چهارم شرکت‌کنندگان در نظرسنجی معتقدند هوش مصنوعی در نهایت به نفع محیط زیست عمل خواهد کرد، در حالی‌که همین میزان آن را تهدیدی برای زمین می‌دانند. نیمی دیگر نیز گفته‌اند مطمئن نیستند یا تصور می‌کنند این فناوری تاثیر قابل‌توجهی نخواهد داشت.

ایمی فنووالد، دموکرات ۶۱ ساله از ایالت مینه‌سوتا، در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس گفت: «هوش مصنوعی مثل یک جعبه سیاه است؛ نمی‌دانیم دقیقاً چه اتفاقی درونش می‌افتد و چطور می‌تواند روی محیط زیست اثر بگذارد.»

این نظرسنجی بین ۲ تا ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۵ و با مشارکت ۳۱۵۴ بزرگسال آمریکایی انجام شده است. حاشیه خطای آن ۲.۴ واحد درصد اعلام شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.