افزایش کلاهبرداری رمزارز در اکوسیستم سولانا
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، پس از نوسانات و حملات سایبری، کلاهبرداران به ویژه در این عرصه فعال هستند.
یکی از حوادث مهم اخیر در اکوسیستم سولانا رخ داد.
میم کوین (Meme Coin) سولانا
هانی پات (Honeypot) ممکن است فریبنده به نظر برسد، اما در این کلاهبرداری، شما در نهایت دارایی هایی را خریداری می کنید که نمی توانید آنها را انتقال دهید یا بفروشید.
قربانیان همچنان شاهد افزایش قیمت هستند زیرا نمی توانند دارایی های خریداری شده خود را بفروشند یا انتقال دهند و در نهایت به ارزش های بسیار بالایی می رسند.
یک میم سکه مبتنی بر سولانا با بیش از هزار قربانی توانست ارزش بازار خود را پس از انباشته شدن این همه قربانی به 328 تریلیون دلار افزایش دهد.
صدور توکن در اکوسیستم سولانا نسبتاً آسان است و اندازه بزرگ جامعه، به وقوع مکرر چنین مسائلی کمک می کند.
گزارش های اخیر نشان می دهد که تا 50 درصد از توکن های راه اندازی شده در این شبکه در برخی مواقع تقلبی هستند.
میم کوین هانی پات
این میم کوین در 29 آوریل عرضه شد و با نام بون کیلر (BONKKILLER) شروع به کار کرد.
این نام جالب بود و در فضای میم، محبوب نیز بود و بسیاری از سرمایهگذارانی را که امیدوار بودند تا سرمایهگذاری کوچک خود را به بازدهی بزرگ تبدیل کنند، به خود جذب کرد.
آنها بدون اینکه بدانند ممکن است به هیچ چیز پایان ندهند، سرمایهگذاری کردند.
آلتکوین به حجم معاملات 4.6 میلیون دلاری رسید که 90 درصد از عرضه در آدرس کلاهبردار نگهداری می شد.
متأسفانه، زمانی که سرمایهگذارانی که این میم کوین را خریداری کردند، سعی کردند توکنهای خود را انتقال دهند، متوجه شدند که اختیار انجماد فعال شده است.
پلتفرم خبری متمرکز سولانا، سولانا فلور (SolanaFloor) گزارش داد:
بون کیلر یک توکن کلاهبرداری و هانی پات است که به دنبال اقدامات توسعه دهندگان برای مسدود کردن حساب ها و جلوگیری از فروش توکن، ارزش بازار آن از 100 تریلیون دلار فراتر رفت.
بر اساس گزارش وبسایت ورلد اومتر (Worldometer)، 328 تریلیون دلار، 3.28 برابر بیشتر از کل تولید ناخالص داخلی جهانی به ارزش 100 تریلیون دلار است.