افزایش حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بنابر ادعای یکی از مدیران ارشد امنیت سایبری رژیم صهیونیستی، در بحبوحه تشدید درگیری با حماس، اسرائیل با افزایش حملات سایبری و جبهه جنگ جدیدی روبرو شده که عمدتاً به گروه شبهنظامی حزبالله تحت حمایت ایران در لبنان و هکرهایی که مشکوک به ارتباط با روسیه هستند، نسبت داده شده است. این یورش دیجیتالی تشدید شده است.
جنگ سایبری همگام با خصومت های فیزیکی
اگرچه این مقام امنیت سایبری جزئیات خاصی در مورد ماهیت یا تأثیر این حملات سایبری ارائه نکرد، اما پیشنهاد اساسی این است که این مانورهای دیجیتال بخشی از یک استراتژی گستردهتر است؛ هدف این راهبرد، حمله به زیرساختهای دیجیتالی رژیم صهیونیستی در میان درگیریهای جاری و در نتیجه چندین برابر کردن جبههها و پیچیدگیهای جنگی است که اسرائیل در حال حاضر در آن درگیر است.
دشمنان نادیده : حزبالله و هکرهای مرتبط با روسیه
دشمنان دیجیتالی که رژیم صهیونیستی در این جنگ سایبری با آنها روبرو است، بیگانه نیستند. کارشناسان ادعا کردند که گروه شبهنظامی حزبالله در لبنان مورد حمایت ایران به عنوان دشمن دیرینه اسرائیل و هکرهای مرتبط با روسیه در پشت این موج حملات سایبری قرار داشته باشند. افزایش این حملات، همزمان با تشدید جنگ با حماس، نشانهای آشکار از کاربرد جنگ سایبری به عنوان ابزاری استراتژیک در درگیریهای جهانی تلقی میشود.
جبههای جدید در درگیریهای جهانی
به طور همزمان، در یک رویداد جداگانه، محققان مدعی شدند که گروه هکری وابسته به سازمان مجاهدین خلق (منافقین) اسناد طبقهبندی شده ایران را فاش کرده که جزئیات جدیدی را در مورد حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران فاش میکند و جزئیات ناشناخته قبلی در مورد مهاجم و تأخیر قابل توجه 20 دقیقهای در رسیدن نیروهای انتظامی به محل حادثه را ارائه میدهد.
این ادعا بر اهمیت روزافزون و استفاده از عملیاتهای سایبری در درگیریهای جهانی تأکید میکند. عصر دیجیتال جبهه جدیدی را گشوده است که در آن جنگ نه تنها با گلوله و بمب بلکه با بیت و بایت انجام میشود. به گفته کارشناسان، وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی که با خصومتهای فیزیکی و سایبری همزمان مواجه است، مظهر این پارادایم جدید جنگ است.