about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری در کرواسی

کرواسی با افزایش حملات سایبری علیه نهادهای دولتی و زیرساخت‌های حیاتی دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تومو مِدوِد (Tomo Medved)، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع کرواسی، گفت که مؤسسات در این کشور با افزایش حملات سایبری دست و پنجه نرم می‌کنند و تلاش‌های آژانس اطلاعات امنیتی (SOA) و مرکز «SK@UT» برای محافظت از نهادهای دولتی و زیرساخت‌های حیاتی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

مِدوِد در رابطه با حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) علیه مؤسسات کرواسی در 26 ژوئن امسال اظهار داشت :

«جلوگیری کامل از همه این حملات بسیار دشوار است. دیروز در KBC زاگرب، ما توانایی‌های واکنش خود را نشان دادیم. در 5 روز گذشته چندین حمله مشابه رخ داده است. حملات سایبری به مؤسسات و مشاغل کرواسی از زمان شروع درگیری در اوکراین تشدید شده است. ما تقریباً هر روز شاهد این حملات هستیم.»

گروه هکری روسی «NoName057» مسئولیت غیرفعال کردن وب‌سایت‌های متعدد مؤسسات کرواسی را از طریق کانال تلگرام خود بر عهده گرفت. این گروه هکری سایت‎های مورد هدف از جمله وزارت دارایی، اداره مالیات، سی‌ان‌بی (CNB) و بورس اوراق بهادار زاگرب را فهرست کرد، اما مسئولیت حمله به KBC زاگرب را بر عهده نگرفت.

دمیر حبیجان (Damir Habijan)، وزیر عدلیه، اداری و تحول دیجیتال کرواسی، تأیید کرد که خدمات به سرعت بازسازی شده و اکنون به طور عادی کار می‌کنند. تحقیقات پزشکی قانونی برای تعیین هرگونه تأثیر احتمالی در حال انجام است.

کرواسی دستورالعمل NIS2 اتحادیه اروپا در مورد امنیت سایبری را پذیرفته است. این دستورالعمل قابلیت‌های آژانس اطلاعات امنیتی و مرکز SK@UT را افزایش داده و اکنون از تمام نهادهای دولتی و زیرساخت‌های حیاتی محافظت می‌کند.

علی‌رغم این اقدامات، مِدوِد به چالش‌ها در دفع کامل چنین حملاتی اشاره و بر اهمیت پرورش فرهنگ امنیتی قوی در میان تمامی کارکنان تأکید کرد.

گوردان آکراپ (Gordan Akrap)، کارشناس علوم اطلاعات در کرواسی، توضیح داد که حملات منع سرویس توزیع شده توسط وب‌سایت‌ها از طریق اتصال رایانه‌های آلوده متعدد کار می‌کنند. او از «Cloudflare» به عنوان یک راه‌حل بالقوه برای جلوگیری از چنین اختلالاتی یاد کرد.

مِدوِد پس از ارائه نامزدی خود برای معاونت رئیس اتحادیه دموکراتیک کرواسی (HDZ) در انتخابات داخلی این حزب با خبرنگاران صحبت کرد.

وقتی از مِدوِد در مورد نامزدی مجدد رئیس جمهور زوران میلانوویچ (Zoran Milanovic)، رقیب اتحادیه دموکراتیک کرواسی، پرسیده شد، از دوره تصدی میلانوویچ به دلیل نقض قانون اساسی و ارتباطات عمومی نامناسب انتقاد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.