about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انجمن دانشجویان دانشگاه وینیپگ کانادا، نگرانی های دانشجویان را در مورد تاخیر در امتحانات و خاموش شدن سیستم ها را شنیده و مشغول انجام اقدامات لازم است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، رئیس انجمن دانشجویان دانشگاه وینیپگ بیان کرد که دانشجویان پس از تعطیلی خدمات و تمدید ترم تحصیلی آنها در پی حمله سایبری اخیر به این دانشگاه، ترسیده و استرس دارند.

این دانشگاه هفته گذشته اعلام کرد که برنامه امتحاناتش یک هفته پس از لغو موقت کلاس ها به دلیل حمله سایبری به سیستم های آن، به تعویق افتاده است.

دانشگاه همچنین در ادامه افزود که دوره امتحانی برنامه ریزی شده برای 11 آوریل اکنون از 18 آوریل تا 2 می ادامه خواهد داشت.

اما تومیریس کالیوا، رئیس انجمن دانشجویان دانشگاه وینیپگ، عنوان کرد که در هفته گذشته شکایات زیادی از دانشجویان در مورد ناتوانی در ارائه یا تکمیل تکالیف خود یا استرس ناشی از تاخیر در امتحانات دریافت کرده است.

او روز شنبه به سی‌بی‌سی نیوز اظهار کرد:

من فکر می‌کنم همه در حال حاضر فقط در حال تقلا هستند و می‌دانند که چه کاری باید انجام دهند و چگونه در چند هفته آینده حرکت کنند.

بر اساس به روز رسانی 29 مارس در وب سایت دانشگاه، آنها توانسته اند دسترسی دانشجویان به ایمیل، تیم های مایکروسافت و سایر نرم افزارهای مایکروسافت را بازیابی کند که این موضوع برای دانشجویانی که مایل به برقراری ارتباط با اساتید خود هستند، آرامش بخش است.

کالیوا در ادامه بیان کرد که اما آنها هنوز نمی توانند وارد سیستم نکسوس (Nexus)، سیستم مدیریت یادگیری دانشگاه که بیشتر محتوای درسی دانشجویان را در خود جای داده است، یا کتابخانه آنلاین آن بشوند.

وب ادوایزر (WebAdvisor)، یک مرکز آنلاین که شامل قسمت های مرتبط با ثبت نام، شهریه و سایر اطلاعات دوره های آموزشی دانشجویان است نیز غیرقابل دسترسی است.

تاد موندور، رئیس و معاون دانشگاه وینیپگ نیز روز چهارشنبه گفت که دانشگاه چیزی درباره از دست رفتن اطلاعات شخصی نمی داند.

کالیوا عنوان کرد که انجمن در صورت نیاز با دانشجویان برای حمایت از آنها کار خواهد کرد.

این دانشگاه اواخر شنبه شب اعلام کرد که تاریخ خروج دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشگاه نیز تمدید شده است.

اکنون دانشجویان تا 3 می، به جای 26 آوریل، فرصت دارند تا آنجا را ترک کنند.

یکی از دانشجویان گفت:

بعضی از افراد هنوز بلیت‌های هواپیمای غیرقابل استرداد دارند، بنابراین برای آن دسته از افرادی که در امتحانات و مواردی از این دست هستند، این موضوع هیچ کمکی به آنها نخواهد کرد.

تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی قبلاً پروازهایی را رزرو کرده بودند.

مدیریت دانشگاه هفته گذشته گفته بود که یک عامل تهدید موفق شده است به سیستم راه یافته و دانشگاه نیز شبکه خود را برای محافظت از داده های خود قطع کرده است.

دانشگاه گفت که این حادثه به پلیس وینیپگ و پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا (RCMP) گزارش شده است.

کالیوا اظهار کرد که فکر می کند دانشگاه به خوبی با این وضعیت برخورد کرده است و امیدوار است که با دانشجویان خود شفاف باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
محاکمه‌‌ی
1405/06/29 - 21:27- هوش مصنوعي

محاکمه‌‌ی سیستم‌های جنگی اسرائیل در مستند نازا

فیلم نازا سیستم‌های هوش مصنوعی زمان جنگ رژیم صهیونیستی را به محاکمه کشاند.

ارزیابی
1405/06/29 - 20:26- آسیا

ارزیابی وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف آذربایجان

انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف را طی یک نظرسنجی ارزیابی کرد.

ترامپ
1405/06/29 - 19:14- آمریکا

ترامپ به دنبال تشکیل «نیروی هوش مصنوعی»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است که دولتش قصد دارد یک نیروی هوش مصنوعی تشکیل دهد و یک مقام ارشد را به‌عنوان «تزار هوش مصنوعی» منصوب کند؛ اقدامی که در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره پیامدها و خطرات فناوری هوش مصنوعی مطرح شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.