about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

برند مشهور مَنگو اعلام کرد که برخی اطلاعات مشتریانش در یک حادثه سایبری فاش شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت خرده‌فروشی مد اسپانیایی مَنگو (Mango) اعلام کرد که یکی از ارائه‌دهندگان خدمات بازاریابی خارجی آن دچار نقض داده شده و اطلاعات محدودی از مشتریان را فاش کرده است، اگرچه سیستم‌های شرکتی خود این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

این شرکت در بیانیه‌ای عنوان کرد که داده‌های به خطر افتاده شامل نام کوچک، کشورها، کدهای پستی، آدرس‌های ایمیل و شماره تلفن مشتریان بوده، اما شامل نام خانوادگی، رمزهای عبور یا اطلاعات مالی مانند اطلاعات کارت اعتباری یا بانکی نبوده است.

مَنگو اظهار داشت:

«زیرساخت‌ها و سیستم‌های شرکتی مَنگو به خطر نیفتاده است. طبق مقررات، به آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا (AEPD) و سایر مقامات اطلاع داده شده است.»

بازارهای اصلی مَنگو شامل اسپانیا، فرانسه و ترکیه است. این شرکت ده‌ها فروشگاه در ایالات متحده و بیش از ۲۷۰۰ فروشگاه در سراسر جهان دارد.

این حادثه جدیدترین مورد از رشته حملات سایبری است که خرده‌فروشان اسپانیایی و جهانی را هدف قرار داده است. در ماه مارس سال جاری، ال کورت اینگلز (El Corte Ingles) فاش کرد که نقض داده در یکی از تأمین‌کنندگان شخص ثالث آن، هویت مشتری و جزئیات کارت اعتباری را فاش کرده است. یک فروشگاه زنجیره‌ای دیگر اسپانیایی به نام تِندام (Tendam)، مورد حمله هکرهایی قرار گرفت که طبق گزارش‌ها ۷۲۰ گیگابایت داده را به سرقت برده و 800 هزار یورو باج درخواست کردند.

خرده‌فروشان در سراسر اروپا نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند. اوایل سال جاری، کوآپ (Co-op) در انگلستان اعلام کرد که یک حمله سایبری ۲۷۴ میلیون دلار از درآمد آن را از بین برده است، درحالی‌که لویی ویتون نقض‌هایی را در فروشگاه‌های خود در ترکیه، کره جنوبی و انگلستان تأیید کرد که داده‌های مشتریان را فاش کرده است. سایر برندهای جهانی، از جمله ویکتوریا سیکرت، دیور، تیفانی و آدیداس نیز در ماه‌های اخیر با حوادث سایبری مواجه شده‌اند.

مَنگو اعلام کرد که این حادثه را شناسایی و بلافاصله پروتکل‌های امنیتی خود را فعال کرده است؛ اما عملیات‌های آنلاین آن مختل نشده است.

شرکت خاطرنشان کرد:

«ما به همه مشتریان خود توصیه می‌کنیم که به هرگونه ارتباط مشکوک یا درخواست برای اقدامات غیرمعمول، چه از طریق ایمیل و چه از طریق تلفن، توجه کنند.»

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.