about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رییس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، اذعان کرد که گروه های هکری حامی ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه با حدود هزار و ۲۰۰ عملیات سایبری تلاش کردند که هزاران شهروند و مقام اسرائیلی را هدف قرار دهند که تعدادی از این حملات هم موفق بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ، روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی به نقل از یوسی کرادی، رییس اداره ملی سایبری اسرائیل که در کنفرانس «هفته سایبر» دانشگاه تل‌آویو سخنرانی می‌کرد، نوشت: «در طول جنگ ۱۲ روزه، هکرهای حامی ایران حدود هزار و ۲۰۰ عملیات هک مهندسی اجتماعی انجام دادند که هرکدام هزاران اسرائیلی را هدف قرار داده بود.»

پیش از این، روزنامه معاریو اسرائیل گزارش داده بود که نهاد امنیتی این کشور برای جلوگیری از حملات سایبری به مقام‌های ارشد صنایع دفاعی، از جمله دانشمندان و مدیران این شرکت‌ها، حفاظت از آنها را شدت بخشیده است.

بر اساس این گزارش، حفاظت‌های امنیتی برای این مقام‌ها و دانشمندان هنگام سفرهای خارجی نیز تقویت شده و سطح حفاظت از مقام‌های وزارت دفاع، به‌ویژه اخیرا افزایش یافته است.

به گفته کرادی، هکرهای مدافع ایران پیش از حمله ایران با موشک بالستیک به دانشگاه وایزمن اسرائیل، کنترل یک دوربین خیابانی مشرف به ساختمان را در دست گرفته بودند.

شبکه کان اسرائیل گزارش داده بود گروه هکری «حنظله»، اطلاعات شخصی ۱۰ نفر از کسانی را منتشر کرده که گفته می‌شود «مهندسان و کارکنان ارشد صنایع دفاعی اسرائیل» هستند.

بر اساس این گزارش، حنظله شنبه اول آذر تصویر، نام‌، سمت‌ شغلی، شماره تلفن، رزومه، ایمیل و نشانی محل سکونت این افراد را منتشر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
صدور
1405/06/02 - 15:28- آسیا

صدور مجوز دارایی‌های مجازی در پاکستان

پاکستان چارچوب جدید صدور مجوز دارایی‌های مجازی را راه‌اندازی کرد.

رونمایی
1405/06/02 - 13:44- هوش مصنوعي

رونمایی چین از برنامه خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی

چین از نقشه راه خود برای خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرد.

ضرورت
1405/06/02 - 13:18- هوش مصنوعي

ضرورت داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال در کشاورزی

معاون نماینده منطقه‌ای فائو در آفریقا، اتصال، داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال برای هوش مصنوعی در کشاورزی را ضروری می‌داند.