about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی مدعی شدند که قصد دارند به حفاظت از سامانه‌های دولتی فیجی کمک کنند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ در پی گزارش‌هایی مبنی بر تلاش برای انجام یک حمله سایبری علیه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات فیجی، شرکت‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی مدعی شدند که می‌توانند راهکارهای امنیتی پیشرفته‌ای را برای حفاظت از سامانه‌های دولتی و داده‌های حساس شهروندان به این کشور ارائه دهند.

مایا یارون (Maya Yaron)، سفیر رژیم صهیونیستی در فیجی، ادعا کرد که اسرائیل به دلیل تخصص خود در حوزه امنیت سایبری در سطح جهانی شناخته شده است و شرکت‌های اسرائیلی در موقعیتی مناسب قرار دارند تا به سازمان‌هایی که به دنبال حفاظت دیجیتال قوی‌تری هستند، خدمات ارائه دهند.

یارون در پاسخ به پرسش‌هایی پیرامون بیانیه‌ هفته گذشته سفارت ایالات متحده در مورد تلاش‌های احتمالی عوامل چینی برای نفوذ به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت فیجی، گفت که او این گزارش‌ها را دنبال کرده و تحولات را از طریق پوشش رسانه‌ای رصد می‌کند.

Paragraphs
1

وی افزود:

«البته ما صرفاً نظاره‌گر ماجرا هستیم و تحولات را به‌دقت از طریق رسانه‌ها دنبال می‌کنیم.»

سفیر رژیم صهیونیستی در فیجی مدعی شد که شرکت‌های اسرائیلی از لایه‌های متعددی برای حفاظت سایبری برخوردار هستند که می‌تواند در اختیار فیجی قرار گیرد؛ به‌ویژه با توجه به اینکه سازمان‌ها به‌طور فزاینده‌ای اطلاعات حساس شخصی و تجاری را مدیریت می‌کنند.

او تأکید کرد که امنیت سایبری نه تنها برای نهادهای دولتی، بلکه برای شرکت‌های خصوصی که اطلاعات محرمانه شهروندان و مشتریان را در اختیار دارند نیز حائز اهمیت است.

وی گفت:

«امنیت سایبری حوزه‌ای است که اسرائیل به‌خوبی به آن شهرت دارد و در آن بسیار توانمند است.»

یارون ادعا کرد که تخصص شرکت‌های اسرائیلی می‌تواند فرصت‌های تجاری بالقوه‌ای نیز ایجاد کند و او می‌تواند در برقراری ارتباط میان شرکت‌های اسرائیلی و سازمان‌های فیجی که خواهان دریافت خدمات امنیت سایبری هستند، کمک نماید.

این اظهارات در حالی مطرح شدند که توجه به امنیت زیرساخت‌های دیجیتال فیجی و ضرورت حفاظت از سامانه‌های دولتی و اطلاعات حساس در برابر تهدیدات سایبری، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

با این حال، یارون نه مشارکت مستقیم رژیم صهیونیستی در واکنش به حادثه گزارش‌شده را تأیید کرد و نه به توافق یا سازوکار خاصی در حوزه امنیت سایبری که قرار باشد با فیجی اجرایی شود، اشاره‌ای نمود.

2

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.