about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بنابر ادعای کارشناسان، هکرهای سایبری مرتبط با کره شمالی علیرغم تحریم‌های آمریکا، 13 میلیون دلار در قالب اتریوم پولشویی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخلاف تحریم‌های ایالات متحده، هکرهای کره شمالی طبق گزارشات، 13 میلیون دلار اِتِر را از طریق یک میکسر ارزهای دیجیتال تحریم شده به نام «Tornado Cash» پولشویی کرده‌اند.

کارشناسان ادعا کردند که گروه هکری لازاروس (Lazarus Group)، یک سازمان جرایم سایبری در کره شمالی، از Tornado Cash برای شستشوی ارزهای دیجیتال دزدیده شده از هک صرافی نوامبر 2023 استفاده کرد.

شرکت تجزیه و تحلیل بلاک‌چین ادعا کرد که گروه لازاروس کریپتو دزدیده شده را در 13 و 14 مارس سال جاری از طریق 40 تراکنش به Tornado Cash منتقل کرده است. این وجوه بخشی از 100 میلیون دلار سرقت شده از صرافی «HTX» و پل زنجیره‌ای «HECO» آن در نوامبر 2023 بود.

Tornado Cash با وجود اینکه در ماه اوت سال 2022 توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در لیست سیاه قرار گرفت، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد، زیرا روی بلاک‌چین‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند کار و آن را برای مقامات غیر قابل دسترس می‌کند.

گروه لازاروس که به‌خاطر سازمان‌دهی هک‌های بالغ بر 3 میلیارد دلار در 6 سال گذشته شناخته می‌شود، از زمان تصرف میکسر دیگری به نام «Sinbad» توسط ایالات متحده در نوامبر گذشته، از تورنادو کَش برای پنهان کردن سرمایه‌های خود استفاده می‌کند.

اخیراً گزارش‌هایی در مورد اینکه کره شمالی به طور فزاینده‌ای از جرایم سایبری برای تأمین مالی فعالیت‌های غیرقانونی خود، از جمله برنامه تسلیحات هسته‌ای‌اش استفاده می‌کند، منتشر شده است.

در ماه فوریه امسال، محققان مدعی شدند که هکرهای کره شمالی از هوش مصنوعی برای تسهیل عملیات‌های سایبری خود استفاده می‌کنند و کارمندان شرکت‌های دفاعی، امنیت سایبری و ارزهای دیجیتال جهانی را با هدف دستیابی به فناوری‌های پیشرفته و بودجه برای برنامه سلاح‌های هسته‌ای غیرقانونی این کشور هدف قرار می‌دهند.

سازمان ملل همچنین در حال بررسی مجموعه‌ای از حملات سایبری بود که ظاهراً توسط کره شمالی سازماندهی شده بود که درآمد سرسام‌آور 3 میلیارد دلاری را به همراه داشت که ظاهراً برای توسعه برنامه تسلیحات هسته‌ای این کشور استفاده می‌شد.

در ژانویه سال جاری، شرکت تجزیه و تحلیل بلاک‌چین «Chainalysis» گزارش داد که سال گذشته هکرهای مرتبط با کره شمالی بیش از یک میلیارد دلار دارایی را با هدف قرار دادن تعداد بی‌سابقه پلتفرم‌های ارزهای دیجیتال به سرقت بردند.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.