about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

یک کاربر شبکه‌های اجتماعی با نام کاربری که به نظر جعلی می‌رسد، @NSA_Employee39، روز دوشنبه ادعا کرد که یک آسیب‌پذیری روز صفر (Zero-Day) برای نرم‌افزار محبوب و منبع‌باز آرشیو فایل 7-زیپ منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، بر اساس پستی در شبکه اجتماعی ایکس (X)، حساب تأییدشده این کاربر اعلام کرد که قصد دارد در تمام این هفته آسیب‌پذیری‌های روز صفر را منتشر کند تا از دنبال‌کنندگان جدید خود، که تعدادشان کمی بیش از 1400 نفر است، تشکر کند.

اولین مورد از این آسیب‌پذیری‌ها، به گفته او، یک آسیب‌پذیری اجرای کد دلخواه (ACE) در نرم افزار 7-زیپ (7-ZIP) بود؛ نوعی آسیب‌پذیری که به مهاجم اجازه می‌دهد هر کدی را که بخواهد روی دستگاه قربانی اجرا کند.

او همچنین ادعا کرد که کد بهره‌برداری (Exploit Code) مربوطه را در وبسایت پیست بین (Pastebin) بارگذاری کرده است.

توضیحات همراه با حدود ۹۰ خط کد مشکوک، بیان می‌کنند که این کد از یک آرشیو دستکاری‌شده با یک جریانLZMA  معیوب برای ایجاد شرایط سرریز بافر در تابعRC_NORM  استفاده می‌کند.

با این حال، علی‌رغم هیجان اولیه، هیچ‌کس تاکنون موفق نشده است این کد بهره‌برداری را اجرا کند یا حتی آن را شبیه به یک بهره‌برداری واقعی بداند.

یکی از کارشناسان امنیتی به طعنه پاسخ داد:

شاید من بی‌استعدادم، اما فکر نمی‌کنم این واقعی باشد.

ایگور پاولوف، توسعه‌دهنده 7-زیپ، پاسخ صریح‌تری داد و در بخش گزارش باگ‌های انجمن بحث و گفت‌وگوی این نرم افزار نوشت:

این گزارش در توییتر جعلی است. و من نمی‌فهمم چرا این کاربر توییتر چنین کاری کرده است. هیچ آسیب‌پذیری اجرای کد دلخواهی در 7-ZIP / LZMA وجود ندارد.

حساب@NSA_Employee39  هنوز به این موضوع در شبکه‌های اجتماعی پاسخی نداده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
دو
1405/07/09 - 15:05- هوش مصنوعي

دو برابر شدن افشای آسیب‌پذیری‌ها با کمک هوش مصنوعی

گروه اطلاعات تهدیدات گوگل یا جی‌تی‌آی‌جی (GTIG) اعلام کرده تعداد آسیب‌پذیری‌های امنیتی افشاشده در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت افزایش یافته و بین ژانویه تا اوت تقریباً دو برابر شده است.

تحریم
1405/07/09 - 14:59- آمریکا

تحریم ۱۰ نفر در آمریکا به‌دلیل طرح بدافزاری سرقت پول از خودپردازها

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۰ نفر و چند شرکت تحت کنترل آنها را به‌دلیل مشارکت در یک طرح گسترده سرقت پول از دستگاه‌های خودپرداز با استفاده از بدافزار تحریم کرد.

اشتراک‌گذاری
1405/07/09 - 14:55- امنیت زیرساخت

اشتراک‌گذاری داده‌های شخصی خودروهای متصل توسط خودروسازان

پژوهشی جدید نشان می‌دهد بسیاری از خودروسازان اطلاعات شخصی جمع‌آوری‌شده توسط خودروهای متصل را با شرکت‌های تبلیغاتی، غول‌های فناوری و کارگزاران داده به اشتراک می‌گذارند.