about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شین‌بت ادعا کرد که ۸۵ مورد تلاش ایران برای نفوذ سایبری به اسرائیلی‌ها را خنثی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کردند که آژانس جاسوسی این رژیم موسوم به شین‌بت (Shin Bet) در ماه‌های اخیر ۸۵ حمله سایبری توسط عوامل ایرانی علیه غیرنظامیان اسرائیلی را خنثی کرده است.

مقامات صهیونیستی مدعی شدند که این کمپین که ظاهراً در حال تشدید است، بر جمع‌آوری داده‌های شخصی برای پشتیبانی بالقوه از حملات فیزیکی آینده در سرزمین‌های اشغالی متمرکز بوده است.

بنابر ادعای شین‌بت، بسیاری از حملات با پیام‌های به ظاهر بی‌ضرر ارسال شده از طریق پلتفرم‌هایی مانند واتس‌اپ، تلگرام یا ایمیل آغاز شده است؛ این پیام‌ها اغلب به گونه‌ای تنظیم می‌شدند که مرتبط با پیشینه یا حرفه گیرنده به نظر برسند تا از ایجاد سوءظن جلوگیری شود.

حملات سایبری و روش‌های هک ایران

یکی از روش‌های متداول شامل ارسال لینکی بود که به نظر می‌رسید یک جلسه گوگل میت (Google Meet) باشد که هدف را به یک صفحه ورود جعلی هدایت می‌کرد. اگر قربانی اعتبارنامه‌های خود را وارد می‌کرد، مهاجمان به حساب گوگل و داده‌های مرتبط با آن از جمله ایمیل‌ها، رمزهای عبور ذخیره شده، سابقه موقعیت مکانی و رسانه‌های ذخیره شده در فضای ابری، دسترسی پیدا می‌کردند.

در موارد دیگر، بدافزار در اسناد جاسازی شده یا به عنوان برنامه‌هایی که به عنوان فایل‌های قانونی برای خواندن یا بررسی ارائه می‌شدند، پنهان شده بود. یک مقام شین‌بت ادعا کرد که چنین فعالیتی منعکس کننده استراتژی گسترده‌تر ایران در تلاش برای آسیب رساندن به اسرائیلی‌ها در سطح شخصی است.

وی افزود:

«ما همچنان شاهد تلاش‌های بی‌وقفه نهادهای متخاصم برای نفوذ و آسیب رساندن به اسرائیلی‌ها هستیم. با هوشیاری، رفتار مسئولانه و احتیاط در فضای سایبری، به ویژه با خودداری از کلیک روی لینک‌های ناآشنا، می‌توان از این حملات سایبری جلوگیری کرد.»

شین‌بت اظهار داشت که همکاری نزدیکی با سایر آژانس‌های امنیتی برای ردیابی، شناسایی و مختل کردن عملیات‌های سایبری ایران قبل از دستیابی آنها به اهدافشان، حفظ خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.