about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مایکروسافت ادعا کرد که از سال گذشته و با حمله طوفان‌الاقصی، هکرهای ایرانی حملات خود را علیه رژیم صهیونیستی افزایش داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایکروسافت ادعا کرد که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در سال گذشته به هدف اصلی حملات سایبری ایران تبدیل شده است، در حالیکه تهران قبل از درگیری عمدتاً روی ایالات متحده تمرکز کرده بود.

مایکروسافت در گزارش سالانه خود مدعی شد که پس از آغاز جنگ اسرائیل و حماس، ایران عملیات‌های سایبری و نفوذ خود را علیه این رژیم افزایش داد.

در گزارش دفاع دیجیتال مایکروسافت آمده است :

«از 7 اکتبر 2023 تا ژوئیه 2024، نزدیک به نیمی از عملیات‌های ایرانی که مایکروسافت مشاهده کرد، شرکت‌های اسرائیلی را هدف قرار دادند. از ژوئیه تا اکتبر 2023، تنها 10 درصد از حملات سایبری ایران اسرائیل را هدف قرار داده، در حالیکه 35 درصد به سمت نهادهای آمریکایی و 20 درصد به سمت امارات متحده عربی بوده است.»

بنابر ادعای این غول آمریکایی، از زمان شروع جنگ، ایران فعالیت‌های رسانه‌های اجتماعی متعددی را با هدف بی‌ثبات کردن اسرائیل راه‌اندازی کرده است.

مایکروسافت ادامه داد :

«در عرض 2 روز پس از حمله حماس به اسرائیل، ایران چندین عملیات نفوذ جدید را انجام داد.»

براساس این گزارش، حسابی به نام اشک‌های جنگ (Tears of War) جعل هویت فعالان اسرائیلی منتقد رفتار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص بحران تعداد زیادی از گروگان‌ها توسط حماس است.

طبق گفته مایکروسافت، حساب کاربری به نام کارما (KarMa)، که توسط یک واحد اطلاعاتی ایران ایجاد شده، نماینده اسرائیلی‌هایی است که خواستار استعفای نتانیاهو هستند.

مایکروسافت ادعا کرد که ایران نیز پس از شروع جنگ جعل هویت شرکای خود را آغاز کرد و سرویس‌های ایرانی با استفاده از لوگوی شاخه نظامی حماس برای انتشار پیام‌های نادرست درباره گروگان‌ها در غزه و تهدید اسرائیلی‌ها یک حساب تلگرامی ایجاد کردند. شرکت در گزارش خود مدعی شد :

«مشخص نیست که آیا ایران با رضایت حماس عمل کرده است یا خیر. گروه‌های ایرانی همچنین با تمرکز بر تضعیف حمایت‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی بین‌المللی از عملیات نظامی اسرائیل، عملیات‌های نفوذ سایبری خود را فراتر از اسرائیل گسترش دادند.»

به گفته وزارت بهداشت در منطقه تحت کنترل حماس، عملیات‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه منجر به کشته شدن 42289 نفر که اکثریت آنها غیرنظامی بودند، شده است. سازمان ملل این ارقام را موثق توصیف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.