about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور ادعا کرد که یک گروه هکری مرتبط با چین زیرساخت‌های مخابراتی را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری سنگاپور اعلام کرد که 4 شرکت مخابراتی سنگاپور شامل سینگتل (Singtel)، استارهاب (StarHub)، «M1» و «Simba Telecom»، سال گذشته هدف حملات گروه جاسوسی سایبری «UNC3886» قرار گرفتند.

آژانس تصریح کرد که هکرها توانستند به برخی بخش‌های سیستم‌های مخابراتی نفوذ و به آنها دسترسی پیدا کنند، اما نتوانستند خدمات را مختل و به داده‌های شخصی دسترسی پیدا کنند.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور توضیح داد:

«آنها همچنین موفق به استخراج مقدار کمی از داده‌های فنی شدند. اعتقاد بر این است که این داده‌ها عمدتاً مربوط به شبکه برای پیشبرد اهداف عملیاتی عوامل تهدید هستند.»

شرکت امنیت سایبری ماندیانت (Mandiant) متعلق به گوگل، UNC3886 را یک گروه هکری مرتبط با چین توصیف کرده که به سازمان‌های دفاعی، فناوری و مخابراتی در ایالات متحده و آسیا حمله کرده است.

پکن مرتباً هرگونه ادعای جاسوسی سایبری را تکذیب و اعلام می‌کند که با همه اشکال حملات سایبری مخالف و در واقع قربانی چنین تهدیداتی است.

سفارت چین در سنگاپور هنوز در این خصوص اظهارنظری نکرده است.

این اولین باری بود که دولت سنگاپور نوع زیرساختی را که UNC3886 هدف قرار داده بود، فاش کرد. ماه ژوئیه گذشته، دولت سنگاپور اعلام کرد که در حال پاسخ به حملات سایبری این گروه است که دارایی‌های استراتژیک با ارزش بالا را هدف قرار می‌دهند.

چهار شرکت در یک بیانیه مشترک اعلام کردند که همه شرکت‌های مخابراتی با تهدیدات سایبری مانند حملات منع سرویس توزیع‌شده، بدافزار، فیشینگ و همچنین تهدیدات پیشرفته و مداوم پیچیده‌تر مواجه هستند.

آنها اظهار داشتند:

«ما مکانیسم‌های دفاع در عمق را برای محافظت از شبکه‌های خود اتخاذ و در صورت شناسایی هرگونه مشکل، به سرعت آن را برطرف می‌کنیم. ما با سازمان‌های دولتی و متخصصان صنعت برای بهبود امنیت و تاب‌آوری همکاری می‌کنیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.