about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

طبق بررسی‌های انجام شده، حمله سایبری موفقیت‌آمیزی علیه زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن صورت نگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از روزهای ابتدایی سال دشمنان به خیال خام خود به دنبال ضربه زدن به زیرساخت‌های سایبری کشور بودند که خوشبختانه با تلاش کارشناسان امنیت سایبری این امر تا کنون به شکست انجامیده است.

گروه هکری مرکز تحقیقاتی «APT IRAN» از سال 2021 تاسیس شد و همواره به دنبال باگ ها و آسیب پذیری های گوناگون مخصوصا در زیرساخت ها می باشد. این گروه در ادعاهای خود سابقه هک و نفوذ به پایگاه داده ایرانسل ،  نرم افزار اتوماسیون چارگون ، ایپاد و سازمان ثبت اسناد را دارد.

روز جمعه 3 فروردین 1403 این گروه اعلام کرد که زیرساخت های شرکت راه آهن را هک کرده است و اسنادی را در شبکه های اجتماعی خود منتشر نمود.

طبق ادعای این گروه هکری ، کارشناسان سایبربان با حضور میدانی و همچنین ارتباط با مسئولان مربوطه، به صحت‌سنجی این ادعا پرداختند.

براساس بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد، هیچ‌گونه حمله‌ای به زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن با موفقیت صورت نگرفته و تنها یکی از قسمت‌های بِلا استفاده خدمات حمل و نقل باری که از زیر مجموعه‌های لجستیک می‌باشد و دسترسی از راه دور آن نیز فعال بوده، مورد نفوذ قرار گرفته است.

به نظر می رسد؛ گروه هکری فوق صرفاً با شانتاژ و پروپاگاندای خبری به دنبال دیده شدن و بزرگنمایی اقدامات سطح پایین خود است.

مهندسان امنیت سایبری راه‌آهن کشور، به صورت شبانه‌روزی مشغول حفظ و حراست از زیرساخت‌ها هستند. به امید آنکه تمام مسئولین در حوزه امنیت سایبری با تلاش و مجاهدت ، خطر نفوذ و آسیب رسانی را به حداقل رسانند.

منبع:

تازه ترین ها
برگزاری
1405/07/07 - 18:48- آسیا

برگزاری رویداد مقابله با جرایم سایبری در قزاقستان

رویداد «KazHackStan» بیش از ۱۰۰ متخصص را برای بحث و تبادل نظر پیرامون جرایم سایبری و تهدیدات نوظهور گرد هم ‌می‌آورد.

خسارت
1405/07/07 - 18:38- اقیانوسیه

خسارت حملات سایبری به شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰

شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰ با زیان‌های سایبری سالانه ۳۷ میلیارد دلاری مواجه خواهند شد.

تأکید
1405/07/07 - 17:47- آسیا

تأکید شرکت‌های کوچک و متوسط عربستانی به امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت مسترکارت اعلام کرد که اولویت‌ شرکت‌های کوچک و متوسط عربستان، رشد، هوش مصنوعی و امنیت سایبری است.