about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون وزیر دیجیتال لهستان ادعا کرد که طبق شواهد موجود، روسیه در حمله سایبری اخیر به شرکت دولتی رسانه‌ای لهستان دست داشته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پاول اولشفسکی (Paweł Olszewski)، معاون وزیر دیجیتال لهستان در مصاحبه با «RMF FM» ادعا کرد که تمام شواهد مربوط به حمله اخیر هکرها به تلویزیون پولسکا (TVP)، شرکت دولتی رسانه‌ای لهستان، قبل از مسابقه یورو 2024 لهستان با هلند به روسیه اشاره دارد.
اولشفسکی گفت که بدون هوشیاری سرویس‌های امنیتی لهستان، این حادثه می‌توانست ناآرامی‌های قابل توجهی را ایجاد کند. این حمله در ابتدای مسابقه رخ داد و پخش آنلاین در وب‌سایت تلویزیون پولسکا به طور موقت در دسترس نبود.

تلویزیون پولسکا بعداً تأیید کرد که سرورهای آنها توسط هکرها به خطر افتاده است.

اولشفسکی مدعی شد :

«حمله به سرعت دفع شد. اگر سرویس‌های ما هوشیار نبودند، ممکن بود ناآرامی واقعی وجود داشته باشد، زیرا همه مشتاقانه منتظر یورو و این مسابقه بودند. همه شواهد به فدراسیون روسیه اشاره دارد. مهم نیست که این حمله از کجا سرچشمه گرفته است. هیچ مرزی در فضای سایبری وجود ندارد و هر کسی می‌تواند در برابر حمله آسیب‌پذیر باشد.»

او همچنین به حادثه اخیر در پایان ماه می سال جاری اشاره کرد که در آن به دنبال حمله به آژانس مطبوعاتی لهستان (PAP) یک پیام نادرست در مورد بسیج جزئی ادعایی در لهستان منتشر شد. در این حمله از حساب یک کارمند فاقد احراز هویت 2 مرحله‌ای سوء استفاده شده بود.

معاون وزیر دیجیتال لهستان با اشاره به افزایش حملات سایبری مرتبط با روسیه و بلاروس، آنها را به عنوان بخشی از استراتژی جنگ ترکیبی توصیف کرد و گفت که متخصصان شواهدی را جمع‌آوری کرده‌اند که نشان می‌دهد سرورهای لهستانی برای پرس‌وجوهای انبوه مورد استفاده قرار گرفته‌اند که احتمالاً توسط سرویس‌های روسی هماهنگ شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.