about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شکاف‌های عمیق دیجیتال همچنان در جهان ادامه دارد، در حالی که جمعیت جهانی اینترنت به ۶ میلیارد نفر افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) در گزارشی اعلام کرد که تعداد کاربران اینترنت در جهان در سال ۲۰۲۵، شش میلیارد نفر، یعنی حدود سه چهارم جمعیت جهان، تخمین زده می‌شود. با این حال، شکاف‌های دیجیتالی در کیفیت و مقرون به صرفه بودن همچنان در حال عمیق‌تر شدن است.

گزارش آمار و ارقام ۲۰۲۵ اتحادیه بین‌المللی مخابرات، پیشرفت مداوم در اتصال دیجیتال را تأیید کرد و گفت که جمعیت آنلاین جهان در مقایسه با سطح ۲۰۲۴ بیش از ۲۴۰ میلیون نفر افزایش یافته است. امسال، تخمین زده می‌شود که ۲.۲ میلیارد نفر آفلاین هستند که نسبت به تخمین اصلاح‌شده ۲.۳ میلیارد نفر در سال ۲۰۲۴ کاهش یافته است.

در عین حال، این گزارش بر اهمیت زیرساخت‌های دیجیتال، خدمات مقرون به صرفه و آموزش مهارت‌ها برای اطمینان از بهره‌مندی همه از فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی (AI) تأکید می‌کند.

دورین بوگدان-مارتین (Doreen Bogdan-Martin)، دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات، گفت:

«این گزارش نشان می‌دهد که چگونه شکاف‌های دیجیتالی امروزی با سرعت، قابلیت اطمینان، مقرون به صرفه بودن و مهارت‌ها تعریف می‌شوند، که همه آنها را باید در اولویت قرار دهیم، زیرا در تلاش برای دستیابی به مأموریت خود در زمینه اتصال جهانی هستیم.»

بر اساس این گزارش، اشتراک‌های 5G اکنون حدود یک سوم از کل اشتراک‌های پهنای باند تلفن همراه در سطح جهان (تقریباً 3 میلیارد) را تشکیل می‌دهند. با این حال، 84 درصد از مردم در کشورهای با درآمد بالا به چنین دسترسی‌ای دسترسی دارند، در حالی که تنها 4 درصد در کشورهای با درآمد پایین به آن دسترسی دارند. علاوه بر این، یک کاربر معمولی در یک کشور با درآمد بالا تقریباً هشت برابر بیشتر از یک کاربر در یک کشور با درآمد پایین، داده تلفن همراه تولید می‌کند.

اگرچه میانگین قیمت پهنای باند تلفن همراه کاهش یافته است، اما در حدود 60 درصد از کشورهای با درآمد کم و متوسط، همچنان غیرقابل دسترس است. شکاف‌های قابل توجهی همچنان وجود دارد، زیرا 94 درصد از مردم در کشورهای با درآمد بالا از اینترنت استفاده می‌کنند، اما این رقم در کشورهای با درآمد پایین حدود 23 درصد است. شکاف‌ها همچنین بر اساس جنسیت و تفاوت‌ها در توسعه منطقه‌ای مشهود است.

حقایق و ارقام 2025، تخمین‌های جهانی، منطقه‌ای و گروه‌های درآمدی را برای شاخص‌های مربوط به استفاده از اینترنت، پوشش شبکه تلفن همراه، اشتراک‌های اینترنت، ترافیک اینترنت، مقرون به صرفه بودن، مهارت‌های دیجیتال و مالکیت تلفن همراه ارائه می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.