about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دو شرکت آمازون و گوگل در بیانیه‌ای اعلام کردند از دیروز یکشنبه خدمات جدیدی را برای کاهش مشکلات ناشی از قطع اینترنت راه‌اندازی کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، گوگل و آمازون یک سرویس شبکه‌ای رایانش ابری مشترک و جدید را برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد کاربران برای اتصال پایدار و قابل اعتماد به اینترنت راه‌اندازی کردند.اتصال کاربران به این شبکه در زمانی که حتی اختلالات کوتاه اینترنت می‌تواند باعث قطعی‌های عمده شود، تداوم استفاده پایدار از خدمات مورد نیاز را ممکن می‌کند.این ابتکار عمل به مشتریان امکان می‌دهد پیوندهای خصوصی و پرسرعت بین پلتفرم‌های محاسباتی دو شرکت را در عرض چند دقیقه برقرار کنند؛ امری که قبلا گاهی نیازمند چند هفته صرف وقت بود.این خدمات جدید مشترک حدود یک ماه پس از قطعی خدمات وب آمازون راه‌اندازی شده که دسترسی به هزاران وب‌سایت را در سراسر جهان مختل کرد و برخی از برنامه‌های اینترنتی، از جمله اسنپ‌چت و ردیت را از دسترس خارج کرد. براساس برآورد شرکت تحلیلی پارامتریکس، این قطعی برای شرکت‌های آمریکایی بین ۵۰۰ تا ۶۵۰ میلیون دلار ضرر در پی داشت.رابرت کندی، معاون رئیس خدمات شبکه کلود آمازون گفت: این همکاری بین ما و گوگل نشان‌دهنده یک تغییر اساسی در اتصال خدمات رایانش ابری است.

راب انس، معاون رئیس و مدیر کل شبکه ابری در گوگل هم گفت: این شبکه مشترک برای آسان‌تر کردن انتقال داده‌ها و برنامه‌ها برای مشتریان در نظر گرفته شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.