86 درصد سازمانها انتظار حمله سایبری در 12 ماه آینده را دارند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ براساس یک گزارش جدید، 80 درصد از سازمانهای جهان تصور میکنند که در 12 ماه آینده نقض با تأثیر بر دادههای مشتری را تجربه خواهند کرد.
این یافتهها از گزارش شاخص ریسک 6 ماهه سایبری ترند میکرو (CRI) به دست آمدند که بیش از 3600 مشاغل در همه اندازهها و صنایع در سراسر آمریکای شمالی، اروپا، آسیا و اقیانوسیه و آمریکای لاتین را مورد بررسی قرار داده است.
86 درصد از شرکتهای مورد بررسی گفتهاند که تا به احتمال زیاد در 12 ماه آینده دچار حملات سایبری جدی خواهند شد و این 3 درصد بیشتر از گزارش قبلی در سال گذشته است. این نظرسنجی همچنین نشان داد که 24 درصد از سازمانها، از 7 مورد یا بیشتر حملات سایبری روی شبکهها و سیستمها، در مقابل 23 درصد گزارش سال قبل، رنج بردهاند.
از هر 5 سازمان، بیش از یک مورد (21 درصد) 7 مورد یا بیشتر نقض دارایی اطلاعات داشتهاند، در حالی که این رقم 19 درصد در گزارش قبلی بوده است. 20 درصد از نظرسنجی شدگان اعلام کردند که در طول یک سال گذشته بیش از 7 مورد نقض دادههای مشتریان را تجربه کردهاند، در حالیکه این آمار بیش از 17 درصد گزارش پیشین بوده است.
کارشناسان همچنین در این گزارش شاخصی را محاسبه کردند تا به سازمانها در مورد سطح فعلی ریسک پیش روی آنها توضیح دهند. شاخص ریسک سایبری براساس مقیاس عددی بین 10- تا 10 تنظیم شده و 10- نشان دهنده بالاترین سطح خطر است. شاخص جهانی فعلی، 0.42- را نشان میدهد که نسبت به سال گذشته اندکی افزایش داشته است.
این گزارش نشان داد که ریسک ایالات متحده با عدد 1.07- بالاترین میزان است و اروپا با 0.13- در منطقه بعدی با بیشترین خطر قرار دارد؛ آسیا و اقیانوسیه کمترین خطر را با 0.02- داشتهاند)، اما همه مناطق در سطح خطر بالایی قرار دارند.
براساس این نظرسنجی، 3 نوع داده اصلی که بیشترین خطر از دست دادن یا سرقت را دارند، اطلاعات مالی، اطلاعات محرمانه شرکتها و اطلاعات مصرف کننده هستند که هریک میتواند بر سلامت یک سازمان تأثیر بسزایی داشته باشد.
طبق گزارش، عمده خطرات امنیتی روی زیرساختها همانند سال گذشته شامل ناهماهنگی و پیچیدگی سازمانی و زیرساختها و ارائه دهندگان رایانش ابری هستند؛ علاوه بر این پاسخ دهندگان، حجم معاملات مشتری، از دست دادن مالکیت معنوی و اختلال یا آسیب به زیرساختهای حیاتی را از جمله خطرات کلیدی عملیاتی برای سازمانهای سراسر جهان معرفی کردند.
به گفته شرکت ترند میکرو (Trend Micro)، چالشهای اصلی آمادگی امنیت سایبری شامل محدودیتهایی برای رهبران امنیتی است که از قدرت و منابع لازم برای دستیابی به موقعیت امنیتی قوی برخوردار نیستند و سازمانهایی که برای فعال کردن فناوریهای امنیتی کافی در راستای حفاظت از داراییهای داده و زیرساختهای فناوری اطلاعات تلاش میکنند.
لری پونِمون (Larry Ponemon)، مدیرعامل مؤسسه «Ponemon»، گفت که مشاغل میتوانند از این منبع برای اولویتبندی راهبرد امنیتی خود استفاده و منابع خود را برای مدیریت بهترین خطرات سایبری خود متمرکز کنند.
پونِمون: خاطرنشان کرد :
«این نوع منبع به طور فزایندهای مفید است، زیرا حوادث امنیتی مضر همچنان به چالشی برای مشاغل در همه اندازهها و صنایع تبدیل شدهاند.»