85 درصد از کودکان هندی در معرض آزار و اذیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ گزارش جدید شرکت امنیت سایبری مکآفی (McAfee) نشان میدهد که ۸۵ درصد از کودکان هندی مورد آزار و اذیت سایبری قرار گرفتهاند که بالاترین میزان در جهان است.
گاگان سینگ (Gagan Singh)، مدیر ارشد محصولات مکآفی در هند، در این گزارش با عنوان آزار و اذیت سایبری در دید ساده (Cyberbullying in Plain Sight)، اظهار داشت که کودکان هندی مورد آزار و اذیت سایبری قرار گرفتهاند و همچنین با نرخهایی بیش از 2 برابر میانگین بینالمللی، شخص دیگری را مورد آزار و اذیت سایبری قرار دادهاند. آزار و اذیت سایبری در هند به بالاترین حد نگران کننده رسیده، زیرا از هر 3 کودک بیش از یک مورد در سن 10 سالگی با نژادپرستی سایبری، آزار و اذیت جنسی و تهدیدات آسیب جسمی روبرو میشود و در نتیجه هند را به کشور شماره یک جهان برای آزار و اذیت سایبری گزارش شده در جهان تبدیل میکند.
سینگ گفت :
«والدین شکافهای مهم دانش خود را در مورد آزار و اذیت سایبری نشان میدهند، اما مهمتر از آن، کودکان رفتارهایی مانند جوک و نام بردن را به صورت آنلاین مضر در نظر نمیگیرند.»
این گزارش براساس نظرسنجی از بیش از 11500 والدین و فرزندان (بین 10 تا 18 سال) در 10 کشور از جمله ایالات متحده، بریتانیا، آلمان، کانادا و هند و غیره است.
سایر اشکال آزار و اذیت سایبری شامل ترولینگ (36 درصد)، حملات شخصی (29 درصد)، آزار جنسی (30 درصد)، تهدید به آسیب شخصی (28 درصد) و جستجو و انتشار اطلاعات شخصی (23 درصد) است که همه اینها تقریباً 2 برابر میانگین جهانی هستند. اعمال دیگری مانند انتشار شایعات نادرست (39 درصد)، حذف شدن از گروهها و گفتگوها با 35 درصد و نام بردن با 34 درصد نیز گزارش شده است. کودکان هندی تقریباً در هر رسانه اجتماعی و پلتفرم پیامرسانی شاهد حداکثر آزار و اذیت سایبری هستند. 45 درصد از کودکان هندی عنوان کردند که تجربیات آزار و اذیت اینترنتی خود را از والدین پنهان میکنند.
یافتههای دیگر
45 درصد، در مقایسه با 17 درصد در سراسر جهان، تصریح کردند که آنها یک غریبه را مورد آزار و اذیت سایبری قرار دادهاند و 48 درصد نیز گفتند که آنها فردی را که میشناسند، مورد آزار و اذیت سایبری قرار دادهاند.
به گفته محققان، دختران جوان هندی، دختران 10 تا 14 سال با 32 درصد و دختران 15 تا 16 سال با 34 درصد، بالاترین نرخها را در سطح بینالمللی به خود اختصاص دادهاند؛
کودکان هندی در 14 پلتفرم مورد بررسی، از فیسبوک و اینستاگرام تا اسنپچت و واتسآپ، 1.5 برابر بیشتر از کودکان سایر کشورها، آزار و اذیت سایبری را گزارش کردند؛ 66 درصد از این کودکان اعلام کردند که احتمال بیشتری دارد که بهوسیله شخصی که میشناسند مورد آزار و اذیت سایبری قرار بگیرند.
تنها 48 درصد از والدین گفتند که با فرزندان خود در مورد آزار و اذیت اینترنتی صحبت کردهاند.
والدین هندی توضیح دادند که به احتمال زیاد با انجام اقداماتی شامل منابع خارج از خانواده به آزار و اذیت سایبری رسیدگی میکنند. این اقدامات شامل صحبت با مقامات مدرسه (61 درصد)، مربیان و مشاوران اردو (51 درصد) و تغییر مدرسه (25 درصد) همه تا 2 برابر نرخ بینالمللی است.
محققان معتقدند که کودکان هندی، بیشتر احتمال دارد خودشان به موضوع آزار و اذیت سایبری رسیدگی کنند؛ تقریباً از هر 5 کودک (58 درصد) 3 نفر گفتند که برای جلوگیری از آزار و اذیت سایبری یک حساب رسانه اجتماعی را حذف کردهاند.