about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مدیر عملیات‌های شرکت امنیت سایبری فورتینت در اراضی اشغالی 8 نکته برای استفاده ایمن از اینترنت برای همه سنین بیان کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته محققان، از دانش‌آموزان مدرسه تا افراد مسن، اینترنت پر از خطراتی است که هیچ گروه سنی در امان نیست. چگونه می‌توان اطمینان حاصل کرد که هنگام گشت و گذار در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی از ما محافظت می‌شود؟

اوفِر اسرائیلی (Ofer Israeli)، مدیر عملیات‌های شرکت امنیت سایبری فورتینت (Fortinet) در اراضی اشغالی، نکات مهمی را برای استفاده ایمن از اینترنت، مناسب برای همه سنین به اشتراک گذاشت.

وی اظهار داشت که برای گشت و گذار ایمن در اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، خرید آنلاین و موارد دیگر، بدون اینکه قربانی مجرمان سایبری شوید و بهداشت سایبری خوبی داشته باشید، باید موارد زیر را رعایت کنید :

1. از یک اتصال امن استفاده کنید : به نوار آدرس در مرورگر مورد علاقه خود نگاه کنید. آیا نشانی از قفل در سمت چپ آدرس وجود دارد؟ اگر چنین است، این خبر خوبی است زیرا به این معنی است که شما یک اتصال امن به وب‌سایتی که در حال حاضر از آن بازدید می‌کنید دارید. یک اتصال امن از داده‌های شما محافظت می‌کند تا اشخاص غیرمجاز نتوانند به آن دسترسی داشته باشند، بنابراین به حفظ امنیت اطلاعات شما کمک می‌کند.

2. رمزهای عبور قوی انتخاب کنید : رمزهایی ایجاد کنید که بتوانید به راحتی آنها را به خاطر بسپارید، اما دیگران در حدس زدن با مشکل مواجه شوند. هرگز اطلاعات حساس یا قابل شناسایی شخصی مانند تاریخ تولد، شماره تلفن یا آدرس آنها را در رمزهای عبور خود وارد نکنید. در عوض، از ترکیبات به ظاهر تصادفی حروف بزرگ و کوچک، نمادها و اعداد استفاده کنید. به یاد داشته باشید که برای هر حساب کاربری خود از رمزهای عبور متفاوت استفاده کنید.

3. در صورت امکان احراز هویت 2مرحله‌ای (MFA) را فعال کنید : استفاده از احراز هویت 2مرحله‌ای یک لایه حفاظتی اضافی در برابر سرقت رمز عبور برای شما فراهم می‌کند و پیاده‌سازی آن آسان است. این کار هویت شما را با افزودن یک مرحله اضافی به فرآیند ورود با استفاده از نشانه‌های فیزیکی یا مبتنی بر برنامه در تلفن همراه تأیید می‌کند. وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی تضمین کرد که حتی اگر رمز عبور شما فاش شود، مهاجمان سایبری نتوانند به اطلاعات حساسی که به دنبال آن هستند دسترسی داشته باشند.

4. نرم‌افزار، ابزارها و سیستم‌های خود را به طور منظم به‌روز کنید : مطمئن شوید که به طور منظم همه دستگاه‌ها و برنامه‌های خود را با جدیدترین نرم‌افزارها و به‌روزرسانی‌های امنیتی به‌روز می‌کنید.

5. تنظیمات حریم خصوصی را بررسی کنید : خواندن متن ریز به نظر کار خسته کننده‌ای است، اما بخش مهمی از حفظ امنیت آنلاین شما محسوب می‌شود. بررسی تنظیمات حریم خصوصی برنامه‌هایتان به شما کمک می‌کند بهتر بفهمید که چگونه ارائه‌دهندگان خدمات از داده‌های شما استفاده می‌کنند و چه کنترلی روی آن دارید.

6. یاد بگیرید لینک‌های مشکوک را بشناسید : آیا لینک بازی رایگان عجیب به نظر می‌رسد؟ آیا تخفیف روی لباس یا ابزار بسیار وسوسه‌انگیز است؟ روی لینک کلیک نکنید. پیوندهای مشکوک می‌توانند خطرناک باشند، زیرا ممکن است حاوی بدافزار یا سایر محتوای مخرب باشند.

7. مراقب باشید که چه چیزی را کجا به اشتراک می‌گذارید : هنگامی که اطلاعات را به صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید، حذف آن دشوار است و در معرض دید قرار می‌گیرد. بنابراین، باید در مورد آنچه منتشر می‌کنید و اینکه در کدام پلتفرم است، احتیاط کنید. هرگز اطلاعات شخصی خود و خانواده‌تان را به اشتراک نگذارید و قبل از به اشتراک گذاشتن عکس‌ها، فیلم‌ها و سایر محتواها 2 بار فکر کنید، زیرا بدانید که احتمالاً برای همیشه در اینترنت باقی خواهد ماند.

8. وقتی با افراد آنلاین صحبت و آنها را ملاقات می‌کنید، مراقب باشید : حتی اگر مطمئن هستید که می‌دانید با چه کسی آنلاین صحبت می‌کنید، حقیقت این است که تظاهر و جعل هویت شخص دیگر بسیار آسان است. مراقب چیزهایی که به صورت آنلاین با مردم به اشتراک می‌گذارید باشید و قبل از اینکه کاملاً از هویت او مطمئن شوید، هرگز حاضر به ملاقات رو در رو نباشید.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.