about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته آذری جهرمی 70 درصد اینترنت کشور عراق از ایران تامین می‌شود و بیشتر این ترانزیت از مرز پیرانشهر در استان آذربایجان غربی صورت می‌گیرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ «محمدجواد آذری جهرمی» در شورای اداری ارومیه به این موضوع اشاره کرد که در دولت یازدهم تعداد روستاهای دارای ارتباطات کامل 35 درصد بوده و این رقم در دولت دوازدهم به حدود 50 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه امروز همه 42 شهر استان آذربایجان غربی به خدمات نسل سوم و‌چهارم تلفن همراه مجهز هستند، افزود: «در سال 96 پهنای باند ورودی به استان 81 گیگابیت بر ثانیه بود که با توسعه صورت گرفته این میزان‌ به 346 گیگابیت بر ثانیه رسید. ضمن اینکه ظرفیت پهنای باند به بهره برداری رسیده نیز از 27 به 134 گیگابیت بر ثانیه ارتقا پیدا کرد.»

وزیر ارتباطات در مورد شاخص‌های مشخص شده در 64 هزار روستای سراسر کشور که به صورت میدانی مورد اندازه گیری قرار گرفته است، گفت:

«بررسی ها نشان می‌دهد که در دسته اول یعنی روستاها با ارتباطات کامل به طور متوسط در کشور 44 درصد روستاها چنین هستند اما در آذربایجان غربی 28 درصد روستاها دارای ارتباطات کامل هستند. درگروه دوم نیز نرخ متوسط در کشور 17 درصد اما در آذربایجان غربی 34 درصد هستند. در گروه سوم نیز متوسط کشوری 30 درصد اما نرخ این استان 34 درصد است و در نهایت درحالی در آذربایجان غربی 4 درصد روستاها فاقد ارتباط هستند که متوسط این نرخ 7 درصد است.»

به عقیده جهرمی با وجود وضعیت بهتر ارتباطات روستاهای آذربایجان غربی نسبت به متوسط کشوری، شاخص فناوری اطلاعات این استان بدلیل نرخ پایین سوادآموزی در سطح استان در نیمه پایینی جدول قرار دارد.

گفتنی‌ست شاخص توسعه کسب و کار و دریافت سهم بازار استان آذربایجان غربی در رتبه پنجم قرار دارد که به گفته وزیر ارتباطات علت این امر سرمایه گذاری ویژه 220 میلیارد تومانی در این استان است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.