about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

64 درصد از شرکت‌ها در آسیا تحت تأثیر حملات سایبری قرار دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که در آسیا، تقریباً از هر 10 شرکت، 7 مورد به انعطاف‌پذیری سایبری خود با وجود تحول سریع دیجیتال، افزایش تعداد حملات سایبری و افزایش حالت‌های تهدیدات سایبری اطمینان دارند. با این حال، نزدیک به نیمی (48 درصد) از شرکت‌ها اذعان دارند که هنوز در مورد اقدامات بهداشت سایبری ضروری برای مدیریت خطرات سایبری، جای بهبود وجود دارد. این آمار، براساس اطلاعات بینش آسیا از وضعیت انعطاف‌پذیری سایبری، به‌وسیله مارش (Marsh)، کارگزار بیمه و مشاور ریسک پیشرو در جهان و شرکت مایکروسافت، یک پلت‌فرم و شرکت بهره‌وری پیشرو برای دنیای اولین موبایل و اولین ابر منتشر شده است.

این گزارش نشان داد که بیش از 3 مورد از هر 5 شرکت (64 درصد) در آسیا تحت تأثیر حملات سایبری قرار گرفته‌اند. در میان اشکال مختلف تهدیدات سایبری، تقریباً از هر 10 پاسخ‌دهنده، 7 نفر (68 درصد) نقض حریم خصوصی را به عنوان نگرانی اصلی خود اعلام کردند و پس از آن باج‌افزار (58 درصد) قرار دارد.

«Marsh India» اخیراً گزارشی را با عنوان «وضعیت انعطاف‌پذیری سایبری» مربوط به یافته‌های بررسی سایبری مارش مایکروسافت (Marsh Microsoft) منتشر کرده است. این گزارش براساس نظرسنجی انجام شده به‌وسیله مارش و مایکروسافت در سال جاری با 660 پاسخ دهنده است.

در حالیکه 69 درصد پاسخ دهندگان درمورد انعطاف‌پذیری سایبری سازمان‌هایشان ابراز اطمینان کردند، تقریباً نیمی (48 درصد) اذعان داشتند که شیوه‌های بهداشت سایبری آنها باید بهبود یابد.

اگرچه بیشتر شرکت‌ها در آسیا نقض حریم خصوصی و از دست دادن داده‌ها را به عنوان مهم‌ترین تهدیدهای سایبری می‌دانند (باج‌افزارها بزرگ‌ترین تهدید جهانی هستند)، اما 26 درصد هنوز پیشرفت‌هایی در امنیت رایانه‌ها، دستگاه‌ها و سیستم‌های خود ایجاد نکرده‌اند، در حالیکه 31 درصد قابلیت‌های حفاظت داده خود را بهبود نداده‌اند.

35 درصد پاسخ دهندگان فناوری جدید را برای خطرات سایبری تنها زمانی ارزیابی می‌کنند که یک حمله یا حادثه سایبری رخ داده که این 2 برابر آمار 17 درصد جهانی است.

کنترل‌های سایبری حیاتی نیز وجود ندارد، به طوری که 34 درصد، در مقایسه با 22 درصد در سطح جهانی، تشخیص و پاسخگویی نقطه پایانی ندارند،

قابل ذکر است که تنها 12 درصد از شرکت‌های آسیایی میزان مواجهه مالی خود را با ریسک سایبری تعیین می‌کنند که کمتر از نیمی از 26 درصد جهانی است.

به گفته کارشناسان، گزارش فوق فراتر از اشتراک‌گذاری نکات برجسته داده، بیشتر به بررسی پیامدها و پیشنهاد راه‌حل‌هایی برای غلبه بر این چالش‌ها می‌پردازد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.