about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

600 میلیون سامسونگ اس درخطر هک

خانواده اس سامسونگ شامل S4، S4 mini، S5 و S6 به دلیل استفاده از کیبورد پیش‌فرض SwiftKey در معرض سرقت اطلاعات شخصی از طریق دوربین، پیامک و میکروفن قرار دارند.

این آسیب‌پذیری به دلیل به‌روزرسانی بسته‌زبان SwiftKey است و با کد CVE-2015-2865 شناخته می‌شود. به‌روزرسانی‌های این نرم‌افزار از طریق HTTP انجام می‌شود که به دلیل عدم رمزنگاری کاربران را در معرض خطر حمله مردمیانی (Man in the Middle) قرار داده است. با استفاده از حمله مردمیانی، هکر می‌تواند به‌جای به‌روزرسانی کدهای مخرب خود را وارد تلفن همراه کند.

متأسفانه SwiftKey به‌طور پیش‌فرض در تلفن‌های سری اس سامسونگ وجود دارد و نمی‌توان آن را پاک و حتی غیرفعال کرد. حتی زمانی که از آن استفاده نمی‌شود، هم تلفن همراه آسیب‌پذیر است.

اشکال دیگر SwiftKey داشتن دسترسی سطح بالا به سیستم‌عامل تلفن همراه است که باعث می‌شود، هکر همین دسترسی را داشته باشد و به‌طور کامل تلفن را در اختیار بگیرد و اقدام به نصب بدافزار نماید. هکر می‌تواند به پیامک‌ها، مکالمات، داده‌های ذخیره‌شده، دوربین، میکروفن و موقعیت جغرافیایی دسترسی داشته باشد.

تا این زمان هنوز وصله‌ای منتشرنشده است. به همین دلیل به‌منظور مقابله با حمله مردمیانی کاربران هرگز از اکسس‌پوینت‌های نامطمئن استفاده نکنند.

تازه ترین ها
پیوستن
1405/06/10 - 19:49- آسیا

پیوستن آذربایجان به سازمان همکاری دیجیتال

آذربایجان در تلاش برای پیشبرد زیرساخت‌های فناوری و ادغام دیجیتال جهانی، به سازمان همکاری دیجیتال پیوست.

تفاهم‌نامه
1405/06/10 - 19:39- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری عربستان و پاکستان در زمینه امنیت سایبری

عربستان سعودی و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند

درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.