about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

600 میلیون سامسونگ اس درخطر هک

خانواده اس سامسونگ شامل S4، S4 mini، S5 و S6 به دلیل استفاده از کیبورد پیش‌فرض SwiftKey در معرض سرقت اطلاعات شخصی از طریق دوربین، پیامک و میکروفن قرار دارند.

این آسیب‌پذیری به دلیل به‌روزرسانی بسته‌زبان SwiftKey است و با کد CVE-2015-2865 شناخته می‌شود. به‌روزرسانی‌های این نرم‌افزار از طریق HTTP انجام می‌شود که به دلیل عدم رمزنگاری کاربران را در معرض خطر حمله مردمیانی (Man in the Middle) قرار داده است. با استفاده از حمله مردمیانی، هکر می‌تواند به‌جای به‌روزرسانی کدهای مخرب خود را وارد تلفن همراه کند.

متأسفانه SwiftKey به‌طور پیش‌فرض در تلفن‌های سری اس سامسونگ وجود دارد و نمی‌توان آن را پاک و حتی غیرفعال کرد. حتی زمانی که از آن استفاده نمی‌شود، هم تلفن همراه آسیب‌پذیر است.

اشکال دیگر SwiftKey داشتن دسترسی سطح بالا به سیستم‌عامل تلفن همراه است که باعث می‌شود، هکر همین دسترسی را داشته باشد و به‌طور کامل تلفن را در اختیار بگیرد و اقدام به نصب بدافزار نماید. هکر می‌تواند به پیامک‌ها، مکالمات، داده‌های ذخیره‌شده، دوربین، میکروفن و موقعیت جغرافیایی دسترسی داشته باشد.

تا این زمان هنوز وصله‌ای منتشرنشده است. به همین دلیل به‌منظور مقابله با حمله مردمیانی کاربران هرگز از اکسس‌پوینت‌های نامطمئن استفاده نکنند.

تازه ترین ها
گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

اندونزی
1405/07/06 - 12:01- آسیا

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل علیه جرایم سایبری را امضا کرد

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را به عنوان مهم‌ترین ابزار مبارزه با جرایم دیجیتال در یک نسل اخیر امضا کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.