about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان معتقدند که بیش از 59 درصد بزرگسالان هند طی 12 ماه گذشته قربانی حملات سایبری بوده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گزارش «Norton Lifelock»، شرکت نرم‌افزاری امنیت سایبری، بیش از 59 درصد بزرگسالان هندی سال گذشته قربانی جرایم روزافزون سایبری شدند. این شرکت بیش از 10 هزار بزرگسال را در 10 کشورِ استرالیا، فرانسه، آلمان، هند، ایتالیا، ژاپن، هلند، نیوزیلند، انگلستان و ایالات متحده مورد بررسی قرار داد. از این تعداد، 1000 بزرگسال اهل هند بودند.

براساس این گزارش، بالغ بر 27 میلیون بزرگسال هندی طی 12 ماه گذشته قربانی سرقت هویت شدند و 52 درصد از بزرگسالان این کشور چگونگی محافظت از خود در برابر جرایم سایبری را نمی‌دانند. ریتِش چوپرا (Ritesh Chopra)، مدیر بازایابی و فروش هند و کشورهای آسیای جنوبی در شرکت NortonLifeLock گفت :

«در این یک سال قرنطینه و محدودیت، مجرمان سایبری متوقف نشدند. بیشتر افراد بزرگسال هندی در 12 ماه گذشته قربانی سرقت هویت شدند و اکثر آنها نگران حفظ حریم خصوصی داده‌ها هستند.»

به گفته کارشناسان، حوادث مرتبط با امنیت سایبری در سال گذشته به کمک استفاده از ابزارهای از راه دور افزایش یافته‌اند. هند نیز تنها کشوری نبوده که شاهد افزایش جرایم سایبری بوده است. گزارش نورتون نشان داد که یک چهارم آمریکایی‌ها در 12 ماه گذشته دسترسی غیرمجاز به یک حساب یا دستگاه را شناسایی کرده‌اند. از حدود 108 میلیون آمریکایی که در 12 ماه گذشته جرایم سایبری را تجربه کرده‌اند (41 درصد)، به طور متوسط ​​6.7 ساعت در تلاش برای حل و فصل مسائل ایجاد شده سپری و حدوداً بیش از 719 میلیون ساعت از وقت آمریکایی‌ها برای جرایم سایبری تلف شد.

از طرف دیگر، کارشناسان براین باورند که دورکاری یکی از ابزارهای مورداستفاده هکرها برای به خطر انداختن سازمان‌ها است. بسیاری از هکرها سعی کرده‌اند با استفاده از همه‌گیری ویروس کرونا، برای به خطر انداختن دستگاه‌ها یا حساب‌های کاربران استفاده کنند. این موارد شامل حملات فیشینگ است که ظاهراً به کاربران در مورد واکسن‌ها یا سایر اقدامات مرتبط با ویروس اطلاع می‌دهد. شرکت امنیتی «Checkpoint» تا ماه می سال 2020 حدود 192 هزار مورد حمله را در هفته ثبت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
سخنرانی
1405/06/28 - 10:39- آمریکا

سخنرانی سم آلتمن مدیر اجرایی اوپن‌اِی‌آی برای شورای امنیت سازمان ملل

سم آلتمن مدیر اجرایی شرکت اوپن‌اِی‌آی هفته آینده برای شورای امنیت سازمان ملل سخنرانی و گزارش ارائه خواهد کرد.

رونمایی
1405/06/28 - 10:13- آمریکا

رونمایی از پلتفرم اشتراک داده‌های نظام سازمان ملل

دبیرکل سازمان ملل از پلتفرم اشتراک داده‌های نظام سازمان ملل رونمایی کرد.

ادعای
1405/06/28 - 09:40- جنگ سایبری

ادعای نفوذ به سامانه‌های انتخاباتی روسیه

یک گروه هکری مدعی نفوذ به سامانه‌های انتخاباتی روسیه چند روز پیش از رأی‌گیری پارلمانی شد.