43 درصد استارتآپهای کوچک و متوسط هندی، هدف حملات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که هند خانه بیش از 77 هزار استارتآپ و 3.36 میلیون شرکت کوچک و متوسط (SMEs) است. طبق گزارش اتاق کسب و کارهای کوچک و متوسط هند، این کشور 37.54 درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است. از آنجایی که هند به دنبال رسیدن به مرز اقتصادی 5 تریلیون دلاری است، استارتآپها و شرکتهای کوچک و متوسط نقش مهمی در رسیدن به این هدف دارند. با این حال، استارتآپها و کسب و کارهای کوچک و متوسط در برابر چندین مشکل آسیبپذیر هستند و حملات سایبری برجستهترین آنها است.
با دیجیتالیسازی سریع، استارتآپها و شرکتهای کوچک و متوسط مستعد حملات سایبری میشوند، زیرا حداقل زیرساختهای امنیتی آنها میتواند حتی از طریق ایمیلهای معمولی آسیب ببیند. با توجه به ضرورت ایجاد یک چارچوب امنیت سایبری قوی، بنیاد صلح سایبری به عنوان اولین سازمان غیرانتفاعی جامعه مدنی در جهان که آگاهی در مورد کاهش حملات سایبری ایجاد میکند، اخیراً گزارشی منتشر کرده مبنی بر اینکه از تمام حملات سایبری، 43 درصد مشاغل کوچک و استارتآپهای کوچک و متوسط هدف این حملات بودهاند.
به گفته کارشناسان، کسب و کارهای کوچک و استارتآپها در مقیاس بسیار کوچک با منابع محدود فعالیت میکنند. معمولاً تقویت زیرساخت امنیت سایبری آنها به اندازه ساختن یک تجارت برجسته نیست. طبق یافتههای این گزارش، تقریباً 46 درصد از کسب و کارهای کوچک و متوسط هیچ سرنخی در مورد مدیریت ریسکهای سایبری ندارند. علاوه بر این، حدود 60 درصد از چنین شرکتهای کوچکی که قربانی جرایم سایبری میشوند، ظرف 6 ماه از کار خارج میشوند.
همچنین، شرکتهای کوچک و متوسط و استارتآپها در مقایسه با مؤسسات و شرکتهای بزرگ در معرض خطر باورنکردنی حملات سایبری هستند. این گزارش همچنین تأکید میکند که شرکتهای تجاری کوچک نمیتوانند بالاترین معیار امنیتی را نصب کنند.