about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

400 دانشجوی امنیت سایبری در رقابت

کشور رواندا طی تازه ترین گام خود برای تقویت امنیت سایبری این کشور، اقدام به برگزاری کارگاه امنیت سایبری در پایتخت خود کرده است.

کشور رواندا طی تازه ترین گام خود برای تقویت امنیت سایبری این کشور، اقدام به برگزاری کارگاه امنیت سایبری در پایتخت خود کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نهادهای متولی تقویت امنیت سایبری کشور رواندا، به عنوان بخشی از برنامه ملی توسعه امنیت سایبری این کشور، اخیرا اقدام به برگزاری یک کارگاه مهارتی موسوم به سایبر استارز (CyberStars) کرده است. حدود 400 نفر از دانشجویان امنیت سایبری این کشور، در کارگاه یاد شده شرکت کرده و در حوزه های مختلف به رقابت پرداختند.

از جمله نهادهای مسئول برگزاری این کارگاه آموزشی، می توان به وزارت اطلاعات، فن اوری و ارتباطات (MITEC)، اداره جامعه اطلاعاتی رواندا (RISA)، و شرکت امنیت سایبری انگلیسی سایلنسک (Silensec)، اشاره کرد.

بر اساس بیانیه برگزار کنندگان کارگاه آموزشی یاد شده، این رقابت، با هدف توسعه توانمندی دانشجویان رشته فناوری ارتباطات و اطلاعات در حوزه های حملات هکری و نظارت بر نفوذ و امنیت، برگزار می شود. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، این متخصصان جوان، در آینده از سوی بخش غیر خصوصی رواندا به خدمت گرفته شده و  دولت این کشور را در تقویت امنیت سایبری، یاری خواهند کرد.

به گفته مسئولان ارشد رواندا، هدف از برگزاری این کارگاه که در شهر کیگالی (Kigali)، پایتخت این کشور، برگزار شده است، ارتقای مهارت ملی در عملیات امنیت سایبری و افزایش ظرفیت انسانی در این زمینه است.
 

تازه ترین ها
فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.

مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.

ثبت
1403/12/07 - 07:48- اروپا

ثبت 100 حمله سایبری علیه رسانه‌های اوکراینی در طول جنگ با روسیه

کارشناسان اعلام کردند که حداقل 100 حمله سایبری علیه رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران اوکراین طی 3 سال پس از آغاز جنگ با روسیه رخ داده است.