about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

300 مگابیت اینترنت موبایل آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ البته رسیدن به چنین سرعتی با استفاده از هر نوع گوشی تلفن همراهی ممکن نیست و کاربران باید از گوشی های جدید و پیشرفته ای استفاده کنند.

وریزون می گوید برای ثبت این رکورد از فناوری تازه ای استفاده کرده که پهنای خطوط انتقال داده را افزایش می دهد. این فناوری که 3xCA نام دارد ترکیب و استفاده بهنیه از سه طیف فرکانسی را ممکن می کند. اما رقبای وریزون یعنی اسپرینت و AT&T تنها از توان تجمیع دو پهنای باند فرکانسی برخوردارند.

پیش از این شرکت بل نتورک در تورنتو هم توانسته بود به فناوری 3xCA دست یابد و آن را مورد استفاده قرار دهد. البته کارشناسان می گویند سرعت واقعی تبادل داده با استفاده از این فناوری از 200 مگابیت در ثانیه فراتر نمی رود. بدیهی است که کاربران چنین خدماتی می توانند در چند ثانیه فایل های حجیم چندرسانه ای را بارگذاری کنند.

Sprint  و  T-Mobile دو اپراتوری هستند که در تلاش برای ارتقای سرعت خدمات اینترنت موبایلی خود هستند. اسپرینت هم در حال استفاده آزمایشی از خدمات مذکور در شیکاگو است.

برای ارائه این خدمات از طیف های فرکانسی 700، 1700 و 1900 مگاهرتز استفاده می شود. آیفون 6 اس، Samsung's Galaxy S7، Note 5 و 7، S6 Edge+,  و  HTC 10 از جمله معدود گوشی های پشتیبانی کننده از چنین خدماتی هستند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.