30 درصد جنایتکاران سایبری زنان هستند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ براساس گزارش جدید شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro)، که سؤالات جالبی را در مورد سوگیری جنسیتی احتمالی در تحقیقات مطرح میکند، مشارکت زنان در جرایم سایبری بسیار بیشتر از همه انواع جرایم است.
ترند میکرو از سرویس وب یادگیری ماشینی «Gender Analyzer V5» برای تجزیه و تحلیل متن نوشته شده بهوسیله 50 کاربر تصادفی فروم روسیزبان «XSS» و 50 کاربر از سایت انگلیسیزبان «Hackforums» استفاده کرد.
این گزارش نشان داد که 30 درصد از آن کاربران انجمن XSS زن بودند که به 36 درصد از کاربران Hackforums افزایش یافت.
در این گزارش آمده است :
«گروه کنترل ما متشکل از 10 نام مستعار بود که نمایههای جنسیتی خود را به صورت آنلاین منتشر و خود را زنانی از XSS و Hackforums معرفی کردند. زمانی که پستهای این کاربران را از طریق تحلیلگر متن اجرا کردیم، نتایج نشان داد که همه نامهای مستعار به عنوان زنان با میانگین درصد طبقهبندی کننده 82.4 درصد طبقهبندی شدهاند.»
نویسندگان گزارش همچنین از یک ابزار هوش مصنوعی جداگانه برای تعیین جنسیت کاربران انجمن جرایم سایبری استفاده کردند. «Semrush» به عنوان یک راهحل بازاریابی موتور جستجو صورتحساب میشود. از الگوریتمهای یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل دادههای شبکههای اجتماعی و سایر منابع شخص ثالث استفاده میکند تا اطلاعات جمعیتشناختی کاربران وب مانند جنسیت را تعیین کند.
شرکت ترند میکرو در تجزیه و تحلیل ادعا کرد که درصد بیشتری از کاربران انجمن وب تاریک زن بودند : 41 درصد از کاربران XSS و 40 درصد از کاربران Hackforums.
در مقابل، طبق دادههای ذکر شده در این گزارش، 4 تا 8 درصد از جمعیت زندانیان در بریتانیا، روسیه و ایالات متحده را زنان تشکیل میدهند.
در صورت صحت، یافتهها همچنین نشان میدهد که درصد بیشتری از زنان در جرایم سایبری شرکت و در حال حاضر در صنعت امنیت سایبری کار میکنند. آخرین تخمینهای «ISC2» این رقم را حدود 24 درصد نشان میدهد، اگرچه در افراد زیر 30 سال به 30 درصد میرسد.
ترند میکرو استدلال کرد که اقتصاد جرایم سایبری عموماً مورد استقبال همه افراد قرار میگیرد تا زمانی که مهارتها و تجربه مناسبی داشته باشند.
این نتیجهگیری باید به محققان یادآوری کند که هرگز جنسیت یک بازیگر بدخواه را فرض نکنند.
شرکت امنیت سایبری در گزارش خود نوشت :
«توصیه ما به همه محققان است که از فرضیات شخصیتهای مرد، با اشاره به ضمیر «او»، در حین انجام کار خود اجتناب کنند، زیرا این امر باعث ایجاد یک سوگیری ذاتی در هنگام پیشبرد پرونده میشود. ما به جای آن پیشنهاد میکنیم از «آنها» استفاده کنید، که نه تنها هر جنسیتی را در بر میگیرد، بلکه محققین را وادار میکند که بیش از یک نفر پشت یک نام واحد تحت بررسی قرار داشته باشند.»