about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

24 ساعت تا مرگ XP

شرکت مایکروسافت از چند ماه پیش اعلام کرد که از تاریخ 8 آوریل دیگر وصله‌های امنیتی و به روز رسان ویندوز XP را ارائه نخواهد کرد و این عدم پشتیبانی کار را برای کاربران که همچنان مبتنی بر این سیستم‌عامل هستند دشوار می‌کند.

از روز سه‌شنبه  دستگاه هایی که همچنان در حال اجرای ویندوز XP هستند با خطرهای امنیتی مواجه خواهند شد.

پایان پشتیبانی مایکروسافت در ویندوز XP بستری برای ورود ویروس‌های جدید ، نرم افزارهای جاسوسی  و سایر کدهای مخرب به این سیستم عامل خواهد بود. این سیستم‌عامل دیگر امن نخواهد بود و دسترسی کاربران به اینترنت از طریق XP، عاملی برای نفوذ هکرها خواهد شد و جامعه اینترنت از این طریق شدیدا در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

مایکروسافت طی ماه‌های گذشته بارها تلاش کرد تا با تشویق کاربران و اطلاع‌رسانی درباره خطرات استفاده از XP  بعد از زمان اعلام شده کاربران را برای به روز رسانی ماشین آلات خود با سیستم عامل امن‌تر و جدید‌تر ترغیب کند. اما با وجود این تلاش‌ها همچنان اعلام می‌شود که بین 20 تا 30 درصد از رایانه‌های جهان هنوز مبتنی بر ویندوز XP هستند. 

لازم به ذکر است که درصد زیادی از رایانه هایی که در عملیات کلیدی همچون دستگاه‌های POS و کسب‌کاراستفاده می‌شوند، مبتنی بر این سیستم‌عامل هستند و تمامی آنها بیش از پیش در معرض خطرات و حملات مجرمان سایبری قرار خواهند گرفت.

اینطور که پیداست باید از فردا منتظر خبرهای گوناگونی در ارتباط با هک و ایجاد حفره‌های امنیتی شدید در سیستم هایی که از ویندوز XP استفاده می‌کنند باشیم.

تازه ترین ها
حفاظت
1405/06/09 - 17:35- آفریقا

حفاظت از داده‌های شخصی پیش از انتخابات در مراکش

سازمان حفاظت از داده‌های مراکش در حال بررسی نحوه مدیریت اطلاعات شخصی و مطالب تولید شده توسط هوش مصنوعی در روند انتخابات است.

صدور
1405/06/09 - 14:43- آمریکا

صدور ضمانت‌نامه‌های میلیارددلاری توسط اوپن‌اِی‌آی برای شرکت اس بی انرژی

شرکت اوپن‌اِی‌آی ضمانت‌نامه‌هایی به ارزش ۵.۵ میلیارد دلار برای شرکت زیرساخت برق اس بی انرژی صادر کرد.

قراردادهای
1405/06/09 - 14:27- هوش مصنوعي

قراردادهای چند ساله شرکت سویتک با افزایش تقاضا برای ویفر هوش مصنوعی

با افزایش تقاضا برای ویفر هوش مصنوعی، شرکت سویتک مشتریان را به قراردادهای چند ساله متعهد می‌کند.