2016 را با سیستمعامل فایرفاکس تجربه کنید
این شرکت قصد دارد با ورود به بازار تولید گوشی موبایل و قرار دادن سیستمعامل خود بر روی گوشیهای هوشمند، عاملی مهمی باشد در کاهش هزینهها و نیز رونق دادن به بازارهای درحالتوسعه و گوشیهای نوظهور در سرتاسر جهان.
این پروژه هماکنون در کشورهایی نظیر آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و اسپانیا در حال انجام است. موزیلا عنوان کرد در سال 2016 اولین نسخه از این سیستمعامل ارائه خواهد شد، و از طرفی مدیران این شرکت عنوان کردند، تولید این سیستمعامل در راستای به چالش کشیدن اندروید و آیاواس (iOS) نخواهد بود، بلکه قصد دارد فضای جدیدی را برای کاربران خود بسازد و تا حد زیادی با سیستمعاملهای موجود متفاوت باشد.
آندریاس گال (Andreas Gal) عضو ارشد شرکت موزیلا عنوان کرد: امروزه با تولیدات بهروز کمپانیهای بزرگ، مشتریان هر یک از این شرکتها انتظار یک سیستمعامل جدید را از کمپانیهای موردعلاقه خوددارند و به دنبال ویژگیهایی جدید و بهروزی هستند نظیر انعطافپذیری بالا در عملکرد و پشتیبانی از تمامی فناوریهای موجود.
چندی است توسعه و پیشرفت در سیستمعاملها اساساً متوقفشده، موزیلا قصد دارد با ورود به این حوزه و تحقق پروژه سیستمعامل خود یک تغییر اساسی درروند توسعه در این بخش ایجاد کند و سیستمعاملی کاملاً مدرن و متفاوت به بازار عرضه کند.
کمپانی موزیلا اخیراً در کنگره جهانی موبایل در بارسلون علاوه بر دستور کار قرار دادن پروژه سیستمعامل فایرفاکس در سال جاری، از همکاری با شرکتهایی نظیر Verizon Wireless و KDDI و LG uPlus و Telefonica در این پروژه تا سال 2016 نام برد. همچنین در بخشی دیگر، موزیلا خبر از همکاری با این شرکتها را در حوزه جدیدی به نام ساخت گوشی داد، به طوری که این نسل از گوشیها قرار است با سرعت بالا و پشتیبانی از امکاناتی نظیر LTE و 4G و VoLTE بوده و روانه بازار شوند.
موزیلا قصد دارد این سیستمعامل را با کدهای باز (open source) در اختیار کاربران قرار دهد، بنابراین این سیستمعامل متناسب و سازگار با تمام ابعاد و اندازههای موجود درگوشیهای مختلف خواهد بود.
هماکنون نمونه آزمایشی این سیستمعامل بر روی 16 مدل گوشی در 30 کشور جهان راهاندازی شده و در حال استفاده است، که تمام این گوشیها هوشمند بودهاند ولی در برخی از مدلهای موجود در این کشورها که این سیستمعامل بر روی آنان نصبشده است به دلیل پشتیبانی نشدن سختافزاری از تمامی امکانات این سیستمعامل در آن گوشیها، آن گونه که باید و شاید جلب توجه نکردهاند، بنابراین باکمی صبر در آینده و با تولید گوشیهای هوشمندی که بتوانند تمامی قابلیتهای این سیستمعامل را نمایش دهند خواهیم دید طرفداران بسیار زیادی مخاطب این سیستمعامل خواهند شد.