about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

10 برنامه برای هک وای فای

امکان هک وای فای، راحت تر و آسان تر از همیشه برای هکرهای مبتدی فراهم شد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ 10 برنامه پرکاربرد در زمینه هک وای وجود دارد که بسیار پرطرفدار هستند. هدف از معرفی این برنامه ها حفظ هوشیاری و مقابله با نفوذ بیگانگان است. این برنامه ها در دو بخش اندرویدی و ویندوزی ارائه شده اند.

برنامه های اندرویدی عبارتند از:  WPA WPS Tester، Aircrack، Kali Linux Nethunter، Zanti ، Nmap و برنامه های ویژه ویندوز عبارتند از: Kismet ، Cain & Able ، Wireshark ، CoWPAtty ، CoWPAtty.

با توجه به گسترش برنامه های مخرب، هکرها دانش خاصی نیاز ندارند و با بهره برداری از برخی بدافزار ها می توانند به مقصود خود دست یابند.

هک و نفوذ فاز جدیدی به خود گرفته و موجب شده حتی افراد کم تجربه با در اختیار داشتند ابزار هکری، به یک نفوذگر تبدیل شوند؛ در موضوع هک وای فای و نفوذ های سطح پایین این موضوع کاملا صادق است.

شاهد این واقعیت هستیم که در بسیاری از وبگاه ها تبلیغاتی با عنوان آموزش هک، آموزش آنلاین هک و... به چشم می خورد. در این آموزش ها بهره برداری از بدافزار ها را به کاربران آموزش می دهند.

اکثر این ابزار ها رایگان بوده و موجب آزار و اذیت دیگران می شوند، همچنین به راحتی در اختیار عموم قرار دارند.

لذا کاربران می توانند با اتخاذ روش های پیشگیرانه جلوی سرقت اطلاعات شان را بگیرند. برای جلوگیری از این رویداد می توان آنتن دهی مودم ها و تجهیزات وای فای خود را کاهش داد و همچنین می توان با تنظیم اطلاعات مک آدرس از اتصال کلیه دستگاه های غیر مجاز جلوگیری کرد.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.