about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

یک تراشه جدید با کارایی‌های فوق‌العاده

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان دانشگاه ام آی تی، موفق به طراحی یک تراشه باکیفیت شده‌اند که به محصولات همراه امکان می‌دهد الگوریتم‌های قدرتمند هوش مصنوعی را اجرا کنند و با دنیای اینترنت اشیا سازگار شوند.
این تراشه‌ها اجرای شبکه‌های عصبی مشابه با شبکه‌های عصبی مغز انسان را تسهیل می‌کنند. شبکه‌های مجازی یاد شده حاوی واحدهای ساده پردازش اطلاعات هستند که در مغز انسان‌ها هم نمونه‌هایی از آن‌ها موجود است.
تا به حال تراشه‌های متنوعی برای تقلید از این نوع شبکه‌ها عرضه شده بود، نمونه‌های جدید آن‌ها هم که بر روی محصولات همراه نصب می‌شوند می‌توانند تا 200 هسته مرکزی داشته باشند و همراه با واحدهای متناسب پردازش یک شبکه توزیع اطلاعات پردازش شده را به وجود آورند.
تراشه جدید عرضه شده توسط دانشگاه ام آی تی، قادر به اجرای قدرتمندانه شبکه‌های عصبی مذکور است که کار آیی آن از تراشه‌های قبلی همراه موسوم به mobile GPU ده برابر بیشتر است. در نتیجه می‌توان از وسایل همراه مجهز به این تراشه برای انجام فعالیت‌های سنگین هوش مصنوعی یا اجرای الگوریتم‌های آموزش خودکار به رایانه‌ها و ... استفاده کرد.
مزیت این کار بی‌نیازی از انتقال و آپلود دستی اطلاعات به‌منظور به‌روز کردن سیستم‌های همراه و فرایندهای در حال اجرا بر روی آن‌هاست.  این فرایند که به آموزش دقیق یا Deep learning شهرت یافته در زمینه‌های مختلفی مانند شناسایی اشیا، شناسایی چهره و صدا و ... کاربرد دارد.
با افزوده شدن Deep learning به تلفن‌های همراه یا دیگر محصولات همراه می‌توان بدون دسترسی به وای‌فای هم از قابلیت‌های متنوعی بهره‌مند شد، زیرا سیستم از هوش کافی برای فهم خودکار و اجرای بسیاری از فرایندها برخوردار است.
تراشه جدید که 'Eyeriss  نام دارد بر روی خودروها، لوازم‌خانگی، در سازه‌های مهندسی، کارخانه‌ها و ... و در کنار حسگرهای ارسال کننده داده و اطلاعات به سرورهای شبکه‌ای هم قابل استفاده است و لذا در آینده در دنیای اینترنت اشیا هم نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.