about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گزارش گوگل از افزایش ترافیک رمزگذاری شده وب

بررسی‌های سالانه گوگل نشان می دهد تعداد وب سایت هایی که تبادل داده های خود را به صورت رمزگذاری شده انجام می دهند روز به روز در حال افزایش است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل چندسالی است که به دنبال افزایش استفاده از پروتکل رمزگذاری شده HTTPS  در فضای مجازی است.

رمزگذاری داده های رد و بدل شده میان کاربران در فضای مجازی باعث افزایش امنیت و حریم شخصی آنها می شود و لذا سایت هایی که به منظور احترام به کاربران چنین خدماتی را ارائه می دهند، بیش از دیگر سایت ها مورد استقبال قرار می گیرند.

یافته های گوگل نشان می دهد استفاده از HTTPS در سایت ها در سال 2016 نسبت به سال قبل از آن 89 درصد افزایش یافته است. این افزایش در سال 2015 نسبت به سال 2014 حدود 50 درصد بوده است.

در میان صد سایت پرکاربرد اینترنت هم تعداد سایت هایی که به طور پیش فرض از پروتکل ایمن HTPS استفاده می کنند از 37 سایت به 71 سایت افزایش یافته است.

گوگل مدتی است سایت هایی که از این پروتکل ایمن استفاده نمی کنند را در مرورگر کروم علامت گذاری می کند و همین امر مدیران سایت های یادشده را به استفاده از HTTPS سوق می دهد.

بررسی های گوگل در مورد مرورگر کروم هم حاکیست 73 درصد از صفحات اینترنتی در آمریکا از سیستم تبادل رمز ایمن استفاده می کنند. برای مطالعه گزارش گوگل در این زمینه می توانید به آدرس https://transparencyreport.google.com/https/overview?hl=en مراجعه کنید.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.