گزارش مشترک کسپرسکی و اسرائیل در مورد حمله حماس
به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ چند هفته پیش بود که ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار خبری، مدعی نفوذ گسترده سایبری حماس به بخش اطلاعات نظامی ارتش و سرقت اطلاعات بسیاری از افسران عالیرتبه شد. خبری که در ابتدا با نیت تخریب حماس و پررنگ شدن ادعای تروریستی بودن این جنبش مطرح شد، اما اتفاقی که در حقیقت رخ داد، آشکار شدن رسوایی اخلاقی و فساد پررنگی بود که در بدنه ارتش اسرائیل وجود دارد.
مهمترین دلیلی که سبب آشکار شدن این فساد بود، نحوه هدف قرار گرفتن مقامات عالیرتبه نظامی در اسرائیل بود. بر اساس اخبار موجود، هکرهای وابسته به جنبش حماس، با بهرهبرداری از حسابهای کاربری جعلی در شبکههای اجتماعی با نام دختران و زنان، به فریب سربازان و افسران عالیرتبه ارتش پرداخته و بعدازآن، با نصب بدافزار روی سیستم آنها، اطلاعات موردنیاز خود را سرقت میکردند.
حال و بعد از گذشت چندین هفته از این رخداد، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که با کمک شرکت امنیت سایبری کسپرسکی، به شناسایی و جمعآوری اطلاعات درباره این حمله پرداخته است.
این شرکت امنیت سایبری، اعلام کرده که با کمک نیروهای امنیتی اسرائیل، به کرک کردن هانی پات های حماس پرداخته و به اطلاعات جدیدی در این زمینه دست یافته است. بر اساس جدیدترین گزارشی که توسط شرکت امنیتی کسپرسکی در این رابطه منتشر شده آمده است که حمله مذکور هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و کماکان در حال پیشروی است. همچنین این حمله، بیشتر، افسران و سربازانی را مورد تهاجم قرار داده است که در نزدیکی نوار غزه، مشغول به خدمت به ارتش رژیم صهیونیستی هستند. بر اساس بررسیهای صورت گرفته، تاکنون حدود 100 سرباز و افسر عالیرتبه در این حمله قربانی شده و تعداد قربانیان رو به افزایش است. بدافزاری که در این حمله مورد استفاده قرار گرفته است، دارای پیچیدگیهای خاصی بوده و علاوه بر سرقت اطلاعات شخصی و سازمانی، موقعیت مکانی را نیز شناسایی میکرده و قابلیت در اختیار گرفتن میکروفون و دوربین رایانه افراد را نیز داشته است. همچنین این بدافزار، قابلیت بهروزرسانی نیز داشته و مهاجمین این قابلیت را داشتهاند که با بهروزرسانی بدافزار، قابلیت جدیدی را به آن اضافه کنند.
در بخش دیگری از گزارش ارائه شده توسط کسپرسکی، بر این نکته تأکید شد که مهاجمان، از روشهای مختلفی برای فریب سربازان بهرهبرداری میکرده و به بهانههای مختلف آنها را وادار به نصب برنامههای ارسالی خود میکردند. بیشترین میزان نفوذ مهاجمان نیز در زمانی اتفاق میافتاده که سربازان از ارتباط وایرلس، برای اتصال به اینترنت استفاده میکردند.
یکی از نکات مهمی که خود رسانههای اسرائیلی منتشر کننده خبر نیز آن را بیان کردند، همکاری ارتش رژیم صهیونیستی با شرکت امنیت سایبری کسپرسکی، برای جمعآوری اطلاعات در این مورد است، رخدادی که شاید تاکنون بهصورت علنی شاهد آن نبودهایم و گزارشها در مورد حملات سایبری به اسرائیل، اغلب یا توسط شرکتهای امنیتی اسرائیلی و یا شرکتهای بزرگ امنیتی آمریکایی منتشر میشده است.