about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سازمان ملل متحد در بخشی‌هایی از یک گزارش محرمانه خود مدعی شده کره شمالی در سال گذشته به کمک حملات سایبری برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود را توسعه داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ بر اساس گزیده‌ای از گزارش محرمانه سازمان ملل که روز شنبه توسط رویترز مشاهده شد، کره شمالی در سال گذشته به توسعه برنامه هسته‌ای و موشکی‌های بالستیک خود ادامه داده و حملات سایبری به صرافی‌های ارز دیجیتال، منبع درآمد مهمی برای پیونگ‌یانگ بوده است.

گزارش سالانه ناظران مستقل تحریم‌ها عصر جمعه به کمیته تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد کره شمالی ارائه شد.

کارشناسان در این گزارش می‌نویسند:

اگرچه هیچ آزمایش هسته‌ای یا پرتاب موشک‌های بالستیک قاره‌پیما گزارش نشد؛ اما کره شمالی به توسعه توانایی‌های خود برای تولید مواد شکافت پذیر هسته‌ای ادامه داده است.

کره شمالی مدت‌هاست که توسط شورای امنیت سازمان ملل از انجام آزمایش‌های هسته‌ای و پرتاب موشک‌های بالستیک منع شده است. این کشور از سال 2006 مشمول تحریم‌های سازمان ملل شده و شورای امنیت این سازمان طی سال‌ها در تلاش برای هدف قرار دادن بودجه برنامه‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک پیونگ‌یانگ این تحریم‌ها را تشدید کرده است.

در این گزارش ادعا شده:

تعمیر و توسعه زیرساخت‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی ادامه یافته و این کشور به جستجوی مواد، فناوری و دانش برای این برنامه‌ها در خارج از کشور ازجمله از طریق ابزارهای سایبری و تحقیقات علمی مشترک ادامه داده است.

ناظران تحریم‌ها خاطرنشان کردند که آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ شتاب قابل‌توجهی داشته است.

ایالات‌متحده و برخی دیگر روز جمعه گفتند که کره شمالی در ماه ژانویه پرتاب 9 موشک بالستیک را آزمایش کرده و این بیشترین تعداد در یک ماه در تاریخ برنامه‌های موشکی این کشور است.

ناظران تحریم‌ها گفتند:

کره شمالی قابلیت‌های افزایش‌یافته خود برای استقرار سریع، تحرک گسترده ازجمله در دریا و انعطاف‌پذیری بهبودیافته موشک‌هایش را نشان داد.

این ناظران مدعی شدند حملات سایبری، به‌ویژه بر دارایی‌های ارز دیجیتال، منبع درآمد مهمی برای کره شمالی به‌حساب می‌آیند و آن‌ها اطلاعاتی دریافت کرده‌اند مبنی بر اینکه هکرهای کره شمالی همچنان به هدف قرار دادن مؤسسات مالی، شرکت‌های ارز دیجیتال و صرافی‌ها ادامه می‌دهند.

در این گزارش آمده:

طبق گزارش یکی از کشورهای عضو، عوامل سایبری کره شمالی بین سال‌های 2020 تا اواسط سال 2021 بیش از 50 میلیون دلار از حداقل سه صرافی ارز دیجیتال در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا به سرقت برده‌اند.

ناظران همچنین به گزارش ماه گذشته شرکت امنیت سایبری چِین الایزیس (Chainalysis) اشاره کردند که مدعی شده کره شمالی در سال گذشته حداقل هفت حمله به پلتفرم‌های ارز دیجیتال انجام داده و نزدیک به 400 میلیون دلار دارایی دیجیتال استخراج کرده است.

در سال 2019، ناظران تحریم‌های سازمان ملل گزارش دادند که کره شمالی با استفاده از حملات سایبری گسترده و پیچیده، حدود 2 میلیارد دلار برای برنامه‌های هسته‌ای خود به دست آورده است.

در جدیدترین گزارش سازمان ملل آمده که محدودیت‌های شدید کره شمالی در پاسخ به همه‌گیری کرونا منجر شده تجارت این کشور ازجمله کالاهای لوکس تا حد زیادی متوقف شود.

در طول سال‌ها، شورای امنیت سازمان ملل ازیک‌طرف صادرات کره شمالی ازجمله زغال‌سنگ، آهن، سرب، منسوجات و غذاهای دریایی و از طرف دیگر واردات نفت خام و فرآورده‌های نفتی تصفیه‌شده به این کشور را ممنوع کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.