گروه های هکری حامی فلسطین و رژیم صهیونیستی، به دنبال حمله به سیستم های کنترل صنعتی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه های هکری حامی فلسطین و رژیم صهیونیستی هر دو به قلمروی سایبری این جنگ بزرگ ورود کرده اند و سیستم های کنترل صنعتی و سیستم های جمعآوری داده و کنترل نظارتی (اسکادا) را مورد هدف قرار می دهند.
سیستم های کنترل صنعتی یکی از اهداف پول ساز برای هکرها بشمار می روند و تا بدین جای جنگ، صدها مورد از آن ها مورد هدف قرار گرفته اند.
پس از آن که اعضای حماس صدها اسرائیلی را به هلاکت رساندند و تعداد نامشخصی از آن ها را به اسارت گرفتند، رژیم صهیونیستی در اقدامی انتقام جویانه، حملاتی هوایی را به غزه انجام داد.
برخی مردم واکنش خود را نسبت به این جنگ در شبکه اجتماعی اعلام کردند. به عنوان مثال کاربران با افزودن پرچم رژیم صهیونیستی به صفحه پروفایل خود، حمایتشان را از این رژیم غاصب اعلام کردند. هزاران نفر هم با راهپیمایی در خیابان ها، حمایت خود را از فلسطین اعلام کردند.
برخی دیگر نیز جهت گیری های خود را با استفاده از تسلیحات سایبری اعلام کردند. گروه های هکری همزمان با تشدید درگیری ها میان فلسطین و رژیم صهیونیستی، حملات متعددی را به سیستم های مختلفی صورت داده اند.
اکثر این اقدامات، حملات منع سرویس به رژیم صهیونیستی هستند. سازمان های مختلف رژیم صهیونیستی از جمله سازمان های رسانه ای و... در این حملات مورد هدف قرار گرفته اند.
البته برخی گروه های هکری مانند ThreatSec جهت گیری خاصی نداشته اند و هر دو طرف درگیر در جنگ را مورد هدف قرار می دهند. کوئینتیز آلفا جنرال تریدینگ (یکی از بزرگترین ارائه دهنده های سرویس اینترنت در نوار غزه) توسط این گروه مورد هدف قرار گرفته است.
سر تیم تحقیقاتی پایگاه خبری سایبر نیوز مدعی شد که بسیاری از گروه های هکری عمدتا با هدف ایجاد اختلال در زیرساخت های اساسی هدف و جلب توجهات بین المللی به سوی خود، سیستم های کنترل صنعتی را مورد هدف قرار می دهند.
از آنجایی که حمله سایبری به زیرساخت های اساسی می تواند تبعات جدی مانند هزینه های اقتصادی و اختلالات عملیاتی را به همراه داشته باشد، امنیت سایبری بایستی در اولویت اول سازمان های مدیریت کننده این سیستم ها قرار بگیرد. اما این اصل در بسیاری از موارد رعایت نمی شود و هکرها با ورود به سیستم ها می توانند از آن ها بهره برداری کنند.
سیستم های کنترل صنعتی به منظور نظارت و مدیریت ماشین آلات صنعتی و فرآیندهای دخیل در این صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. با استفاده از این سیستم ها می توان از امنیت و صحت عملکردشان اطمینان حاصل کرد.
اسکادا نیز یک نوع سیستم کنترل صنعتی است که قابلیت جمع آوری داده و اعمال کنترل های عملیاتی در مسافت های طولانی را دارد.
پروتکل ارتباطی مودباس (یک نوع پروتکل ارتباطی اسکادا) در بسیاری از سازمان های رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفته است.